27 °C Budapest
Újfajta bankkártya érkezik Magyarországra: így lehet igényelni, ez benne a pláne

Újfajta bankkártya érkezik Magyarországra: így lehet igényelni, ez benne a pláne

2021. május 10. 15:33

Különleges, Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyát bocsát ki a Takarékbank. A Visa az Olimpiai Játékok nemzetközi partnere. A Magyarországon egyedülálló kártyán a helyszínhez, Japánhoz kapcsolódó témák jelennek meg. A vésett és dombornyomott betéti kártyákat lakossági és vállalati ügyfelek is igényelhetik. A Takarékbank a magyar sportolók elkötelezett támogatójaként szponzorációs szerződést kötött a játékokra kvótát szerző női kardcsapattal, hogy segítse a felkészülésüket.

Az idei év egyik legfontosabb nemzetközi eseménye minden szempontból különleges. Az Olimpiai Játékok Tokyo 2020 világversenyt tavaly rendezték volna, de a világjárvány miatt el kellett halasztani, amire még nem volt példa. A sportolók rendkívüli körülmények között, szigorú egészségügyi intézkedések mellett készülnek. Külföldi szurkolók biztosan nem lehetnek jelen, csak a közvetítésen keresztül drukkolhatnak.

A Takarékbank egy egyedi bankkártya kibocsátásával tiszteleg az esemény előtt. A Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártya már a nevében is különleges, hiszen a versenyt 2021-ben rendezik, de a szervezők mégis megtartották a tavalyi évszámot. A betéti kártyát májustól új bankszámlához lehet igényelni, valamint meglévő kártya cseréjét is kérhetik az ügyfelek az ország legnagyobb bankfiókhálózatában, valamint online, a Takarék VideoBankban, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

A hitelintézet támogatja a női kardcsapatot, amely korábban még sohasem szerepelt olimpián. A csapattal kötött stratégiai megállapodás értelmében a bank felszerelést és pénzt ad a sikeres szerepléshez. A válogatott tagjai, Battai Sugár Katinka, Katona Renáta, Márton Anna és Pusztai Liza felkészülését fejenként ötszázezer forinttal segíti a Takarékbank.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 15. kedd
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?