7 milliót csaltak ki a magyar modelltől: így ne dőlj be a csalóknak

2019. május 14. 19:30

A közösségi médiában osztotta meg történetét a modell-műsorvezető, Kapócs Zsóka. 7 millió forintot csaltak ki tőle, most nyilvánosság elé tárta az esetet, hogy más ne válljon hozzá hasonlóan az átverés áldozatává. 

Kapócs Zsóka figyelmeztet mindenkit: ne dolgozzon együtt azzal a vállalkozóval, aki tőle is pénzt csalt ki. A legutóbb Baukó Éva lett tinderes csalás áldozata, most Kapócs Zsóka vesztett pénzt, mert átverték - írja a Velvet. A műsorvezetőnek nem célja lejáratókampányt akar indítani, csak nem szeretné, ha másokat is hozzá hasonlóan átvernének. 

Ha egy családot megmentek, nekem már jobb a lelkem

- nyilatkozott a modell. Kapócs Zsóka utánajárt, és kiderítette, hogy a csaló valószínűleg szerencsejátékra költi a pénzt, amit másoktól kicsal. A férfi vállalkozónak adja ki magát, a műsorvezető szerint elég megnyerő a személyisége, még jogászi végzettséggel is rendelkezik. Kapócs Zsóka képekkel is bizonyítja, hogy "verték szét" a vállalkozó munkásai a lakását, és elmondása szerint többször átvéstek a szomszéd fürdőjébe. Amikor a műsorvezető le akarta állítani a munkálatokat, kiderült, hogy a férfi 7 millió forinttal nem tud elszámolni.

A munkásait sem fizeti ki így már csak a hozzá nem értő emberek lézengenek körülötte, akik jobb ha nem nyúlnak semmihez, kontárok!

- írta Kapócs Zsóka. A műsorvezető kiderítette azt is, hogy a csaló 5-6 éve folytatja a tevékenységét és már sok családot tett tönkre. A jogi lépéseket is meg fogja tenni, de előbb a nyilvánossághoz fordult. Időközben a csaló felkereste Kapócs Zsókát és 3 millió forintot ajánlott neki, ha leveszi a posztot, de ezt a műsorvezető nem fogja megtenni.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 18. 19:12
Az előző felelős szerkesztő több mint három év után távozott a népszerű YouTube-csatorna stábjának é...
Bankmonitor  |  2024. április 18. 16:39
Az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség kiterjesztésre kerül a postára is, ez a javaslat látott napv...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 18. 14:37
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
Holdblog  |  2024. április 18. 12:13
A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikvidi...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem