12 °C Budapest
Ismét akadozik az OTP netbankja: ma sem tudunk majd utalni?

Ismét akadozik az OTP netbankja: ma sem tudunk majd utalni?

2016. október 5. 10:14

A tegnapi problémák után ma is akadozik az OTP netbankja, tegnap csak este javult meg a szolgáltatás, vajon ma mikor tudunk utalni?

UPDATE:

A bank az alábbi közleményt küldte szerkesztőségünknek:

Az OTPdirekt és a webshop működése 14.20-kor helyreállt, stabilan működik.

Tegnap írtunk róla, hogy az OTP netbankja csak korlátozottan érhető el, este 9 órára azonban a problémát orvosolták. Ma reggel ennek ellenére több olvasónk is jelezte, hogy a bank internetes rendszere ismét elérhetetlen. A belépéskor a tegnap is megfigyelhető felirattal találkozhatunk az oldalon:

Forrás: OTP

Az alábbi tájékoztatást küldte az OTP:

Ma reggel 8 óra 25-től ától azonban a rendszer ismét csak részlegesen működik. Nagy erőkkel dolgozunk a rendszer helyreállításán, amint ez megtörténik, azonnal jelezzük. Sikertelen belépés esetén javasoljuk megkísérelni az ismételt belépést, ugyanis több százezer tranzakció sikeresen megtörtént tegnap és ma is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A POS-en keresztül indított kártyás vásárlásokat a hiba nem érinti, így ügyfeleink az üzletekben zavartalanul tudják a bankkártyát használni. Az ügyfelek számlájára érkezett jóváírásokat a rendszer kezeli, így mindenki biztonságosan hozzáfér a rendelkezésére álló egyenlegéhez, az ATM-ek üzemszerűen működnek.

Amint helyreáll a szolgáltatás, frissítjük a cikkünket.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?