23 °C Budapest

Új Ügyfélcentrumot nyitott az AXA

2011. február 17. 16:52

Az AXA csoport Magyarország a mai napon Budapest II. kerületében megnyitotta új Ügyfélcentrumát, amely elsősorban számlavezetési szolgáltatásokat, jelzáloghitel termékeket, nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásokat, valamint biztosítási termékek széles palettáját kínálja lakossági és kisvállalati ügyfelek számára.

A Budapest, II. kerület Margit körút 62. szám alatt található értékesítési pont hétfőtől péntekig 9.00 és 18.00 óra között tart nyitva, kivéve szerdán, ezen a napon 9.00 és 17:00 óra között várja az ügyfeleket.

Az AXA új értékesítési pontját Nagy Koppány, az AXA csoport Magyarország országos fiókhálózati igazgató nyitotta meg. Az új Ügyfélcentrum a standard szolgáltatásokon kívül személyre szabott pénzügyi tanácsadást kínál, befektetési, megtakarítási, valamint nyugdíjprogramok kidolgozásával is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Megnyitó beszédében Nagy Koppány elmondta: "Örömmel tölt el bennünket, hogy Ügyfeleink számára az AXA pénzügyi szolgáltatásai egyre több helyen és könnyebben válnak elérhetővé. Az AXA-nál nagyon fontos kapocsnak tekintjük az Ügyfélcentrumokat az ügyfelek kiszolgálásában. A II. kerületi Ügyfélcentrummal kiegészülve, a Franchise irodákkal együtt országszerte 25 (12 budapesti és 13 vidéki) irodában várjuk az érdeklődőket, azonban pénzügyi tanácsadóink segítségével, személyes konzultáció keretében az ország bármely pontján Ügyfeleink rendelkezésére állunk."

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44