15 °C Budapest

Hitel helyett megtakarítás - új irány a bankoknál

2011. január 7. 09:17

A magyarországi pénzintézetek idén elsődlegesen a pénzforgalmi szolgáltatásaik kínálatával kívánják bővíteni ügyfeleik számát. A bankok termékfejlesztési célkitűzéseiben a súlypont úgy tűnik, hogy a hitelekről az ügyfeleknek nagyobb kényelmet vagy kedvezményeket nyújtó számlák és különböző befekteési lehetőségek irányába tevődik át - olvasható a Világgazdaság cikkében.

Az OTP Bank a lakáshitelezés jelentőségében bízik, ám más szolgáltatásainak igénybevételére szeretné csábítani azokat akiknek a banknál vannak tartozásai. A hitelintézet által kínált program keretében, az összes feltétel teljesülése esetén, egy ötmillió forint összegű, húszéves futamidejű lakáshitelnél akár 185 ezer forintot is megspórolható akár már 5 év alatt.

A Budapest Bank egyenlítő hitelétől reméli új ügyfelek meghódítását. Ennek keretében bármekkora összeget is helyez el az ügyfél a bankszámláján, az azonnal csökkenti a jelzáloghitelével kapcsolatban felmerülő kamatot.

Az FHB Banknál arra számítanak, hogy Családi Kedvezményprogramjuk lehet az idei év slágerterméke. A programban résztvevő családoknak csak a mindenkor érvényes számlavezetési díj felét kell megtéríteniük, ingyenes a családtagok közötti átvezetés, kéthavi átutalás szintén díjmentes és a továbbiakat is kedvezményesen nyújtja a pénzintézet.

Az MKB Bank is elsősorban befektetési szolgáltatásaitól várja ügyfelei számának gyarapodását. Véleményük szerint az idei év sikertermékei az ügyfelek egyéni elképzeléseire és lehetőségeire külön kialakított különböző megtakarítási portfóliók lehetnek.

A Citibank a nulla forintos számlacsomagjához és több megtakarításához kapcsolódó szolgáltatásához fűz nagy reményeket az idei év során.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az AXA Biztosító a kis egységekből építkező és folyamatosan tovább kombinálható életbiztosítását reméli idei slágertermékének.

 

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?