17 °C Budapest

Gondok az MKB rendszerével - frissítve

2011. február 1. 16:27

A Pénzcentrum.hu úgy értesült, fennakadások mutatkoztak kedd délelőtt az MKB Bank rendszerében.

Úgy tudjuk, több MKB bankfiókban sem működtek bizonyos szolgáltatások, olyan jelzést kaptunk, hogy nem lehetett például devizaszámlát nyitni. Volt olyan ügyfél, aki két budapesti bankfiókban is sikertelenül próbálkozott.

Az MKB Bank sajtóosztályán megtudtuk: reggel valóban tapasztaltak fennakadást a számlavezető rendszerben, amely például az elektronikus banki csatornák lassulásában mutatkozott meg. A hiba kijavítása folyamatban van, a bank üzletmenet-folytonossági terve pedig egyértelmű útmutatást ad az ilyen helyzetekre: a folyamatos ügyintézést alternatív csatornákon biztosítják annak érdekében, hogy az ügyfelek minél kevesebbet érzékeljenek az átmeneti technikai problémákból.

Frissítés!

Olvasónk jelezte, hogy a bankfiókban arról tájékoztatták, hogy csak délután fél 4-kor indultak újra a bank rendszerei, így az általa kért ügyintézést (számlanyitás) holnapra tették át.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 27. 18:03
Nagy hibák. Karrierje valamely pontján minden makrobefektetővel megesik, hogy hatalmasat téved. Talá...
MEDIA1  |  2022. május 27. 17:58
Hatalmas LED-fal, kiterjesztett valóság és új adástervező rendszer a TV2-nél.
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?