Elindult a ZUNO Bank

Pénzcentrum
2010. december 6. 11:50

Elindította szlovákiai direktbankját a Raiffeisen Bank International - tette közzé mai angol nyelvű közleményében a bankcsoport. A ZUNO Bank néven működő társaság 2011-ben más közép-európai országokban is megjelenik.

2010.06.02 15:32
Újdonság a láthatáron: jön a ZUNO BANK


Szlovákiát választotta első piacának a ZUNO, mely a Raiffeisen szándékai szerint a korábbiaknál nagyobb hatékonysággal fogja tudni kielégíteni az interneten otthonosan mozgó, hozzáértő, modern attitűddel rendelkező ügyfelek igényeit. Olyan ügyfeleket igyekeznek megszólítani, akik ritkán keresik fel személyesen bankfiókjukat, ehelyett inkább az interneten intézik pénzügyeiket.

Herbert Stepic, a Raiffeisen Bank International vezérigazgatója, egyúttal a ZUNO Bank felügyelőbizottságának elnöke kiemelte: hosszú távon azt remélik, számottevően fog hozzájárulni a ZUNO a csoport betétállományának növeléséhez. Hámori András, a ZUNO Bank vezérigazgatója pedig úgy fogalmazott: "az első olyan bank lehetünk, amely elismeri, hogy természetesen vannak fontosabb dolgok is az életben, mint a bankolás", ügyfeleik kevés időt és energiát szeretnének csak fecsérelni erre a tevékenységre.

Elindult a ZUNO Bank


Kezdetben a betéti jellegű termékekre fókuszál a ZUNO. Ezek között két külön csoportot különböztetnek meg: az egyik a termékek megtakarítási, a másik a pénzforgalmi funkcióját helyezi előtérbe. Olcsó szolgáltatásokra törekednek, amit a direktbanki létből fakadó alacsony költségszint tesz lehetővé. Pozsonyi központja mellett zsolnai és kassai fiókja révén offline is elérhető lesz a ZUNO.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A bank 2011-ben Csehországban és Lengyelországban is megjelenik, hosszú távon pedig más közép-európai országokban - köztük vélhetően Magyarországon is - elindulna.

Elindult a ZUNO Bank

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 19. szombat
Gyárfás
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?