2019. július 18. csütörtök Frigyes
HR Centrum

Magyarországi meló: nem álom a 600 ezres fizu, nyelvtudás sem kell


Egyre nagyobb hiány van ügyfélszolgálatosokból, és egyre jobban meg is becsülik őket a magyar munkaadók, ennek ellenére továbbra is magas fluktuációs rátával kell, hogy számoljanak. De nincs mit csodálkozni, hiszen ma már akár 600 ezer forintot is kereshetnek itthon, ha kimagaslóan teljesítenek.

Hazánkban összesen nagyjából 840 ezer ember kerül kapcsolatba ügyfelekkel, és ezen belül 160 ezer embert nevezhetünk ügyfélszolgálatosnak a főtevékenysége alapján.

Az ügyfélszolgálati foglalkozásúak főként a szolgáltatási ágazatban dolgoznak: közigazgatás (25%), pénzügyi szektor (21%), kereskedelem (13%), főként 25-44 év közötti nők, diplomások, városban élnek, 

az átlagnál sokkal jobban keresnek, a munkakörüket megbecsültnek és stabilnak érzik

 - derült ki a Cofidis megbízásából készült Medián által végzett reprezentatív kutatásából. De hogy tényleg nagy szükség van rájuk, és meg is becsülik a munkájukat, mi sem bizonyítja jobban, mint az álláshirdetés, amire nemrégiben bukkant a Pénzcentrum. 

A UPC karrieroldalán talált hirdetésben értékesítőket keresnek, főleg olyanokat, akik úgy érzik, nincsenek megbecsülve a munkahelyükön. Elvárások között konkrétumként csupán a középfokú végzettség, illetve a magabiztos számítógép használat van, a többi inkább soft skill, aminek meglétét lehetetlen bizonyítani egy állásinterjún. A konkrét ügyfélszolgálatos tapasztalat nem elvárás. 

Persze a feladat koránt sem ígérkezik egyszerűnek, hiszen a jelölt jövőbeni feladatai közt szerepel például "a lemondási szándékkal hívó ügyfelek kezelése, azzal a céllal, hogy az ügyfeleinket megtartsuk" - ami lássuk be, sok önuralmat, türelmet és fejlett stresszkezelő képességet igényel.

Viszont cserébe a juttatási csomag sem utolsó, teljes munkaidős, bejelentett, határozatlan idejű foglalkoztatásban az alapbér 225 ezer forint, amihez teljesítményarányos, első határ nélküli jutalék is hozzáadódik, 

így a legjobb értékesítők között elérhető a havi bruttó 600 ezer forintos bér is. 

Ám ez még nem minden, hiszen a "versenyképes juttatási csomag része a cafeteria, online angol nyelvtanfolyam valamint az élet,- és balesetbiztosítás is, sőt, kiemelkedő teljesítmény esetén otthoni munkavégzés lehetősége is nyitva van.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

HRBLOGGER
vezetoi-coaching
2019. 07. 17. 23:36
Ja... megvan...

8 év kellett hozzá, pedig az eleje óta mondták a kurzusokon/tréningeken, írják a fejlesztőket...

hrdoktor
2019. 07. 17. 09:43
Ebéd a monitor előtt? Inkább ne!

Nagyon sokan rendszeresen feláldozzák az ebédidejüket is akár egy-egy sürgős munka kedvéért...

perfekt
2019. 07. 17. 09:03
Járulékos kérdések

2019. május 30-ától elérhető a Kormány által elfogadott Gazdaságvédelmi Akcióterv, amely 13+1...

y2ycoaching
2019. 07. 16. 22:34
A sarkkörön túl - a Lofoten-szigetek

Norvégiát kevesen pipálják ki a bakancslistájukon, pedig annál többeknek van rajta. Mert nagyon...

jobangel
2019. 07. 16. 13:00
Nem fogadtam el az állásajánlatot, mert…

Sok ilyen témájú gyűjtemény kereng manapság a közösségi tereken, és mivel tanulságos lehet...

coachco
2019. 07. 13. 07:11
Gondoltam, nem megyek Amerikába - csak olvasok (és írok) róla

Biztos sokaknak megvan Wahorn András rendszerváltás körüli 'klasszikusa', az Emigráns dal, ami...

legacykft
2019. 07. 12. 09:00
Zero waste a csapatok fejlesztésében

Manapság a bolygónk egyre romló helyzetétől, mindenféle elrettentő eredményeket felmutató tanulmányoktól...

NÉPSZERŰ
FRISS