2020. július 6. hétfő Csaba
HR Centrum

Magyarországi meló: nem álom a 600 ezres fizu, nyelvtudás sem kell


Egyre nagyobb hiány van ügyfélszolgálatosokból, és egyre jobban meg is becsülik őket a magyar munkaadók, ennek ellenére továbbra is magas fluktuációs rátával kell, hogy számoljanak. De nincs mit csodálkozni, hiszen ma már akár 600 ezer forintot is kereshetnek itthon, ha kimagaslóan teljesítenek.

Hazánkban összesen nagyjából 840 ezer ember kerül kapcsolatba ügyfelekkel, és ezen belül 160 ezer embert nevezhetünk ügyfélszolgálatosnak a főtevékenysége alapján.

Az ügyfélszolgálati foglalkozásúak főként a szolgáltatási ágazatban dolgoznak: közigazgatás (25%), pénzügyi szektor (21%), kereskedelem (13%), főként 25-44 év közötti nők, diplomások, városban élnek, 

az átlagnál sokkal jobban keresnek, a munkakörüket megbecsültnek és stabilnak érzik

 - derült ki a Cofidis megbízásából készült Medián által végzett reprezentatív kutatásából. De hogy tényleg nagy szükség van rájuk, és meg is becsülik a munkájukat, mi sem bizonyítja jobban, mint az álláshirdetés, amire nemrégiben bukkant a Pénzcentrum. 

A UPC karrieroldalán talált hirdetésben értékesítőket keresnek, főleg olyanokat, akik úgy érzik, nincsenek megbecsülve a munkahelyükön. Elvárások között konkrétumként csupán a középfokú végzettség, illetve a magabiztos számítógép használat van, a többi inkább soft skill, aminek meglétét lehetetlen bizonyítani egy állásinterjún. A konkrét ügyfélszolgálatos tapasztalat nem elvárás. 

Persze a feladat koránt sem ígérkezik egyszerűnek, hiszen a jelölt jövőbeni feladatai közt szerepel például "a lemondási szándékkal hívó ügyfelek kezelése, azzal a céllal, hogy az ügyfeleinket megtartsuk" - ami lássuk be, sok önuralmat, türelmet és fejlett stresszkezelő képességet igényel.

Viszont cserébe a juttatási csomag sem utolsó, teljes munkaidős, bejelentett, határozatlan idejű foglalkoztatásban az alapbér 225 ezer forint, amihez teljesítményarányos, első határ nélküli jutalék is hozzáadódik, 

így a legjobb értékesítők között elérhető a havi bruttó 600 ezer forintos bér is. 

Ám ez még nem minden, hiszen a "versenyképes juttatási csomag része a cafeteria, online angol nyelvtanfolyam valamint az élet,- és balesetbiztosítás is, sőt, kiemelkedő teljesítmény esetén otthoni munkavégzés lehetősége is nyitva van.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

HRBLOGGER
vezetoi-coaching
2020. 07. 06. 16:54
Olvasónapló - Nagy Lajos: Budapest Nagykávéház...

Csak ízelítőül, hogy mire számítsunk... 1935. július 3-án késő este a Budapest Nagykávéházban...

hrdoktor
2020. 07. 06. 08:50
Betegségek, amiket a légkondi terjeszthet

A nem megfelelően működtetett klíma többet árt, mint használ: betegségek okozója lehet. De milyen...

perfekt
2020. 07. 06. 08:42
Fontos változás a fejlesztési tartalék képzésében

A TAO tv. 7.§ -ának f) pontját módosította a 2020. évi XLVI. törvény, amely az egyes adózási...

legacykft
2020. 07. 03. 09:00
A mondat, ami mindenféle szerepedben gátol

Van egy mondat, amit ha eleget mondogatsz magadnak, meggátolhat abban, hogy sikeresen töltsd be a számodra...

jobangel
2020. 06. 30. 15:30
A fizetési igényről másképp: tárgyalj róla!

Ez sajnos rendszeres „taktika”, és nagyon rossz taktika: az álláskeresők kétségbeesésükben...

ajovomunkahelye
2020. 06. 29. 14:44
Új feladatok és nehézségek várnak a vezetőkre

A koronavírus-járvány az FMCG (Fast-Moving Consumer Goods), vagyis a gyorsan forgó fogyasztási cikkek...

tippekafejvadasztol
2020. 06. 19. 11:23
Álláskeresés karantén után

Nem kérdés, hogy jelen helyzetben azok is állást kereshetnek, akik eddig teljesen biztosnak hitték...

NÉPSZERŰ
FRISS