32 °C Budapest

Címke: legjobb balesetbiztosítás (21 cikk)

Pénzcentrum | 2019. április 28. 12:55

Magyarországi meló: nem álom a 600 ezres fizu, nyelvtudás sem kell

Egyre nagyobb hiány van ügyfélszolgálatosokból, és egyre jobban meg is becsülik őket a magyar munkaadók, ennek ellenére továbbra is magas fluktuációs rátával kell, hogy számoljanak. De nincs mit csodálkozni, hiszen ma már akár 600 ezer forintot is kereshetnek itthon, ha kimagaslóan teljesítenek.

Pénzcentrum | 2012. június 1. 17:12

Jönnek a nyári szuperviharok: így kell védekezni

A korábbi évek kiszámíthatatlan időjárása és a szeszélyes tavasz után úgy tűnik, egyre szélsőségesebb meteorológiai jelenségekre számíthatunk az év bármely szakában. Bár idén szerencsére még elkerültek minket a nagyobb viharok, a felhőszakadások és kísérőik, mint például a villámcsapások mind gyakoribb és súlyosabb károkat okoznak, így a legjobb, ha alaposan felkészülünk a fogadásukra és az esetleges károk elhárítására.

Pénzcentrum | 2012. április 30. 17:04

Nem kegyelmez a NAV, újabb teher a lakástulajdonosoknak

Egy hete, hétfőn tette közzé a kormány a Széll Kálmán Terv 2.0 címet viselő gazdasági programcsomagot, amely 5 új adót is tartalmaz. A Pénzcentrum.hu olyan ötleteket mutatott be, amellyel kikerülheted az új távközlési szolgáltatásokra kivetett adót - vagy legalábbis megúszhatod, hogy komolyabban emelkedjen a telefonszámlád. Egyre hajmeresztőbb indoklással próbálja meg alátámasztani a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az internetes értékesítésből jövedelmet szerzőket elmarasztaló határozatait, erről is a Pénzcentrum.hu-n olvashattál. Heti hírösszefoglalónk, a teljes cikk olvasásához kattints a címére.

Pénzcentrum | 2010. február 17. 05:20

Ügyfélcsalogató banki praktikák: pisztoly nincs, kupon van

Bank, illetve számlacsomag választásakor nyilván elsősorban a különböző díjtételek, tranzakciós költségek alapján hozunk döntést, amivel a bankok is tökéletesen tisztában vannak. Az ügyfelekért folytatott verseny miatt azonban időről-időre különféle kedvezmények látnak napvilágot. Ha kenyérpirítót nem is, számos egyéb kedvezményt, kupont bezsebelhetünk, ha épp bankváltásra készülnénk.

Pénzcentrum | 2009. október 8. 10:30

Hasznos tippek lakástulajdonosoknak

Érdemes tisztában lenni a lakásbiztosítások nyújtotta szolgáltatások körével, és figyelni az aktuális díjengedményeket

Pénzcentrum | 2008. augusztus 12. 08:45

Több juttatás jár a diplomásoknak és a budapestieknek

Egy új tanulmány szerint Magyarországon egyre népszerűbb béren kívüli juttatás az élet- és balesetbiztosítás, jelenleg 31 százalékot tesz ki, ami nagyban köszönhető a Magyar adózási szabályoknak. Második helyen a munkába járás költségeinek megtérítése, illetve az alkalmazottak képzése áll, 28-28 százalékkal.

Pénzcentrum | 2008. július 3. 05:55

Amire mindenképp figyelj, ha autót bérelsz!

Nyaralások, városlátogatások alkalmával sokan tömegközlekedés, vonatozás, buszozás helyett inkább az autóbérlést választják a kényelem és szabadság kedvéért. Nagyobb társaság vagy család számára egy jól megválasztott autó akár olcsóbb is lehet, ugyanakkor még az autó leadása után is érhet minket meglepetés, hiszen előfordulhat, hogy utólag számítanak fel díjat például a kárpit összepiszkolódása, vagy egyéb kár miatt. Lássuk, mire érdemes figyelni mielőtt autót bérelnénk!

Pénzcentrum | 2008. március 19. 11:46

Személy- és vagyonbiztosítás hajtotta a Generalit

Változatlan piaci részesedés a Generali-Providencia 2007-es mérlege. A biztosító piaci átlag feletti növekedést ért el a személy- és vagyonbiztosítások terén.

Pénzcentrum | 2007. szeptember 6. 09:36

Mi történt a világban? - Mindenhol tömegével kötnek biztosításokat

A biztosítási díjbevételek 17 százalékkal emelkedtek 2007. első felében a tavalyi év azonos időszakához képest az Allianz csoportnál, amely leginkább a dinamikusan fejlődő kínai, indiai és oroszországi piacoknak köszönhető. Akvizíciók közül pedig lezárult a ROSNO és a Progress-Garant Biztosítók megszerzése.

Pénzcentrum | 2007. március 5. 08:00

Árverezik a házad? Lenne megoldás, csak félnek használni!

Mindazok, akik a munkanélkülivé válás, a hosszú távú betegállományba kényszerülés, vagy csupán egy felelőtlen hitelfelvétel következtében már nem tudják fizetni a törlesztőrészleteket és a közüzemi számlákat, megoldásért kiáltanak. Világszerte sok állam meghallotta ezt, és eladósodott nemzete segítségére sietve létrehozta a fogyasztói-, vagy más néven a magáncsőd intézményét.