Jól hoznak a haknik: milliókat kaszálhat 2018-ban Pápai Joci

Jól hoznak a haknik: milliókat kaszálhat 2018-ban Pápai Joci

2018. január 4. 16:30

A Magyarországon jelenleg sztárként kezelt énekesek között bizony jócskán akadnak olyanok, akiknek nem mindig volt fenékig tejföl az életük. Most éppen Pápai Joci beszélt arról, hogy volt idő, amikor minden munkát elvállalt csak azért, hogy eltartsa a családját. Manapság azonban már milliókat zsebelhet be az énekléssel.

Elvállaltam minden munkát, hogy eltartsam a családomat, viszont mindenre alkalmatlannak bizonyultam. Egy villanykörtét sem tudok kicserélni, és most nem túlzok

- mondta el Pápai Joci a Hot magazinnak.

Az énekes azt is hozzátette, hogy sajnos nagyon keveset tud a családjával lenni, hiszen manapság rengeteget dolgozik.

2017-ben saját bevallása szerint mindössze négy szabadnapja volt, és nem egyszer dolgozott napi 18 órákat.

A sok munka azonban úgy látszik meghozta a gyümölcsét, mert az ex megasztáros mára családfenntartóként, énekesi fizetéséből tartja el családját. Az áttörést egyébként Pápai szerint az Origo című dal hozta el számára, ami nemzetközi viszonylatban is ismertté vált az Eurovízió kapcsán.

Pápai Joci 2018-ban sem fog unatkozni, ugyanis már elkezdődött a 12 állomásos turnéja. Korábban a Pénzcentrum egyébként utána járt annak, hogy mennyibe kerül a hazai sztárokat elhívni egy-egy magánfellépésre, ezek alapján:

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

  • Tóth Gabi 370 ezer forint + áfáért vállal el egy 30 perces fellépést Budapesten,
  • Radics Gigi 50 perces fellépése 500 ezer forint + áfába kerül szintén fővárosban,
  • egy 60 perces Vastag Csaba fellépésért 390 ezer+áfát kell fizetnünk, a budapesti kiszállás 14 ezer forint + áfába kerül, ha pedig vidékre szeretnénk elhívni, akkor kilométerenként 140 forint+áfát kell kicsngetni,
    Kis Grófot  280 ezer forint + áfáért csodálhatjuk 35 percig,
  • Oláh Gergőért pedig 240 ezer forint + áfát kell fizetni.

Az adatokból kiindulva tehát könnyen elképzelhető, hogy a manapság szárnyaló Pápai simán százezreket tesz zsebre egy-egy fellépése utána. Így a jelenlegi 12 állomásos turné akár milliókat is hozhat a konyhára, ami nem csoda, hogy boldoggá teszi őt és családját is a sok nélkülözéssel töltött év után.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.05.17 17:06
„...Példás rend, vagy jó kedély? Példás rend vagy az öröm? Van a kötelesség érzése. De mi az első kö...
coachco  |  2021.05.17 13:56
Talán sokan érzik úgy mostanában, végre, kicsit mintha jobb lenne, talán túl vagyunk a nehezén. [.....
hrdoktor  |  2021.05.17 06:50
Kevésbé közismert, hogy az alváshiány hozzájárul a kóros súlytöbblet kialakulásához. [...] Bővebb...
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
EZT OLVASTAD MÁR?