Kiderült: ennyit keres VV Jerzy

2011. április 14. 16:58

A villa szépfúja sohasem tagadta, hogy mielőtt beköltözött a luxusbörtönbe, vetkőzéssel kereste a kenyerét. Arról viszont nem sokat beszélt, hogy mennyire sikeres volt a chippendale-szakmában.

Egy, a Blikknek nyilatkozó "szemtanú" beszámolója szerint Jerzy tarifája két évvel ezelőtt ötvenezer forint volt, a táncos fiú két óra alatt keresett ennyit. Vélhetően televíziós szereplése miatt ez az összeg jóval magasabb lesz majd, ha Jerzy visszatér a chippendale világába.

Mennyit keres Alekosz? KATTINTS!

Az internetes hirdetések tanúsága szerint jelenleg is 25-30 ezer forinttól kezdődik egy chippendale show, igaz, ezekért nem két órás, mindössze 15-30 perces produkciót kaphatunk. Az egyik, kimondottan lánybúcsúkra szakosodott honlap így ír le egy ilyen fellépést: "A szólók többnyire valamilyen férfiideál megformálásával egy viharos szerelem megszületésétől a beteljesülésig tartó időszak jellemző motívumait mutatják be, az előadó személyiségén keresztül, a közös számok pedig egyenruhás tisztelgések a női nem előtt, néhol a tánc, néhol a drámai történet dominanciájával." 

A KSH adatai szerint idén januárban 140 ezer forint volt a nettó átlagkereset az összes munkavállalóra vetítve (családi adókedvezmény nélkül). A Pénzcentrum.hu számításai szerint VV Jerzynek eddig 3 fellépésre volt szüksége, hogy megkeresse ezt az összeget. Minden bizonnyal azonban ismertségének köszönhetően ezentúl 1-2 fellépéssel, akár bő egy óra alatt is elérheti az átlagot.

A legjobban fizető gazdasági ág a legutóbbi felmérések szerint a pénzügyi, biztosítási tevékenység volt (477 500 forint), ezt az információ és kommunikáció (397 600 forint), valamint a villamosenergia-, gáz-, gőzellátás követte (333 500 forint). A legkevesebbet a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás (124 800 forint), illetve a mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat (139 100 forint) ágakban dolgozók kerestek.

HR BLOGGER
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
legacykft  |  2022.05.13 13:52
A múltkori blogposztomban a teamcoachingról, mint a szervezetfejlesztés varázspálcájáról írtam. Egy-...
ajovomunkahelye  |  2022.05.12 15:40
Ahogy a legutóbbi blogposztban bemutattuk, a „Talent Uprising”, azaz „A munkavállalók lázadása” névr...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?