Ennyit keres Alekosz, a VV okostojása

2011. április 12. 16:58

Milliókat keres majd Alekosz, a ValóVilág szereplője a műsor utáni haknijaival. Két fellépéssel az egyhavi átlagbérnek megfelelő összeg üti a villalakó markát.

Már most csaknem ötven fellépése van lekötve a villalakónak - írta a Bors. Alkalmanként kétszáztízezer forint plusz áfáért teszi majd tiszteletét rajongóinál, és kilométerenként további kilencven forintot kap az utazásért. Ebből ténylegesen 60-70 ezer forintot tehet zsebre. A gázsija így is megközelíti a hárommilió forintot.

Ehhez jön még a Szerelem a legfölsőbb szinteken című, újonnan induló párkereső műsor után kapott gázsi, amely a hírek szerint a ValóVilág után szinte azonnal elindul az RTL Klubon. Egy neve elhallgatását kérő bennfentes a napilapnak azt állította, hogy milliókat kínálnak majd fel a görög amorózónak az új műsorért.


A kiesett villalakók fellépéseit szervező céghez valóban rengeteg megkeresés érkezik már most Alekosszal kapcsolatban. Az, hogy mennyit kaphat az új műsorért, amennyiben elindul, csak a két félre tartozik - közölte Dobsi Adrienn, az RTL Klub sajtósa.

Januárban 140 ezer forint volt a nettó átlagkereset az összes munkavállalóra vetítve (családi adókdvezmény nélkül). Alekosz két haknival megkeresi ezt az összeget.

Alekosz elég jól keres...

A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél alkalmazásban állók létszáma 2011. januárban átlagosan 2 millió 621 ezer fő volt. Ugyanezen időszak alatt a bruttó átlagkeresetek 1,6, a családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkeresetek 3,3%-kal haladták meg az egy évvel korábbit - derül ki a KSH legutóbbi tájékoztatójából.

Az 5 főt, vagy ennél több embert foglalkoztató vállalkozásoknál 2011. januárban 1 millió 829 ezren dolgoztak, 2,7%-kal többen, mint egy évvel korábban. A költségvetési szférában dolgozók létszáma 5,4%-kal lett kevesebb (695 ezer fő), ami az átalakuló közfoglalkoztatási rendszer kezdeti létszámcsökkentő hatásának tulajdonítható. A közfoglalkoztatás nélküli 682 ezer fős létszám csaknem megegyezik a 2010. január havi adattal. A jóval kisebb súlyú nonprofit szférában az alkalmazottak létszáma 97 ezer fő volt. Összességében a megfigyelt körben a foglalkoztatottak létszáma gyakorlatilag ugyanannyi volt, mint 2010. januárban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 210 200 forint volt, ezen belül a vállalkozásoknál dolgozóké 213 800, a költségvetési szervezeteknél alkalmazásban állóké 204 600 forint volt. Nemzetgazdasági szinten a bruttó keresetek 1,6%-kal haladták meg az előző évi azonos időszakit. Az átlag-keresetek a versenyszférában 8,4%-kal nőttek, a költségvetés területén - a 2010. évi eseti keresetkiegészítés első részletének januári kifizetése miatt - 12,5%-kal elmaradtak 2010 azonos időszakához képest. A legjobban fizető gazdasági ág továbbra is a pénzügyi, biztosítási tevékenység volt (477 500 forint), ezt az információ és kommunikáció (397 600 forint), valamint a villamosenergia-, gáz-, gőzellátás követte (333 500 forint). A legkevesebbet a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás (124 800 forint), illetve a mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat (139 100 forint) ágakban dolgozók kerestek.

A költségvetési szférában foglalkoztatottak részére 2011-ben havonta az adó- és járulékváltozások ellen-tételezésére a keresetbe nem tartozó kompenzáció kifizetésére kerül sor. Januárban a teljes munkaidősök kb. 36%-a átlagosan mintegy 5500 forint juttatást kapott ezen a címen, amely a szféra bruttó keresetének 2,7%-át jelentette.

A rendszeres (prémium, jutalom, egyhavi különjuttatás nélküli) keresetek az év első hónapjában átlagosan 4,3%-kal, ebből a versenyszférában dolgozóké 4,0%-kal haladták meg az előző év azonos időszakit. A költségvetési szférában dolgozók közfoglalkoztatottak nélkül számított alapilletménye az úgynevezett illetményautomatizmusnak köszönhetően 1,4%-kal emelkedett ugyanezen időszak alatt.

Nemzetgazdasági szinten az átlagos (családi kedvezmény nélkül számított) nettó kereset 139 600 (ezen belül a fizikai foglalkozásúaké 97 400, a szellemi foglalkozásúaké 181 800) forint volt, átlagosan 3,3%-kal magasabb az előző évinél.

A 221 200 forintos nemzetgazdasági szintű átlagos havi munkajövedelem 2,2%-kal haladta meg az előző év januárit. A munkajövedelmen belül az egyéb munkajövedelem aránya átlagosan 4,9%-nak felelt meg.

HR BLOGGER
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
hrdoktor  |  2024.03.26 10:32
A stressz negatív hatásairól szinte mindenki hallott, de az eustressz, vagyis a pozitív stressz egés...
perfekt  |  2024.03.12 11:42
Az egészségbiztosítási pénzbeli ellátásainál előfordul, hogy a kérelmező több ellátást kap a jog sze...
coachco  |  2024.03.03 12:47
Most belegondolva abba, a Föld, föld...! című könyve után, hogy Márai távozása és az én ifjúkorom kö...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem