14 °C Budapest

Meghekkelték az ÖSSZES kormányzati honlapot!

2010. május 31. 10:02

Szokatlan üzenet fogadja a minisztériumok internetes portáljaira látogatókat. A felirat tanúsága szerint az új kormány kiemelt feladatként kezeli a központi irányítási intézmények webes felületének egységesítését.

Egy angol nyelvű rövidítést, és egy rövid magyarázatot helyezett el az új kormány az összes magyarországi minisztérium honlapjának nyitóoldalára. Az üzenet szövege szerint ezzel kívánják felhívni a közvélemény figyelmét a kormányzati weboldalak körében uralkodó káoszra. A Pénzcentrum információi szerint a felirat a kormányzati honlapok közül egyedül a magyarország.hu-n nem jelenik meg.

 

Kattints a képre a nagyításért!

 

Nem nehéz megjósolni, hogy a közvetített szöveg rövid időn belül széleskörű nyilvánosságot kap, az OMG (Oh, my God, azaz "Te Jó Ég") rövidítés pedig ezentúl nem csak az online kultúrában járatosok számára lesz ismert Magyarországon.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A kormányzati honlapokat a Magyar Távirati Iroda információi szerint szombat kora délutánra vette át az új kabinet. A kormany.hu oldal azóta a kozigazgatas.magyaroszag.hu-ra irányítódik át, és ott már az új kormány tagjai szerepelnek az adatbázisban. A miniszterelnok.hu pedig Orbán Viktor saját internetes oldalát jeleníti meg.

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20