27 °C Budapest

Rohanj a Postára! Még nincsenek komoly sorok

2010. május 20. 10:40

Tegnap délutánhoz képest egyelőre rövidebbek a sorok a budapesti postákon. A Pénzcentrum.hu által megkérdezett postahivatalok közül a legtöbbnél négy-öt fő várakozott ablakonként. Délutánra több embert várnak.

A ma meghosszabbított nyitva tartással üzemelő budapesti posták közül a Keleti pályaudvar mellett található postán telefonálásunkkor nem volt említésre méltó sor. A Nyugati tér közelében lévő 62-es postán elmondták, hogy hívásunkkor négyen-öten álltak egy ablak előtt, de esetenként 8-10 főre is duzzad az ablakok előtt várakozók száma. A Fogarasi úti Tescóban található 24 órás postán szintén négyen-öten várakoztak ablakonként, de elmondásuk szerint nagyon hullámzó, hogy éppen hányan állnak sorba.

APEH határidő! Időben érkezz a postára bevallási borítékoddal

Az Örs Vezér téren lévő 148-as postán hívásunk pillanatában 6 nyitott ablaknál összesen 10-en várakoztak. A Flórián téri postán pedig nem volt sor, de mint mindegyik más postahivatalban, itt is elmondták, hogy a helyzet percről percre változhat.

A hosszabbított nyitva tartással működő postákról itt olvashatsz: Bevallási roham - Meghosszabbított nyitva tartással készül a Posta

A bevallási borítékok címzéséről pedig a következő cikkben olvashatsz: Hova küldjed az adóbevallásod? Itt az APEH címlistája!

A gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes a bevallás benyújtására szolgáló vagy otthon előre megcímzett borítékokkal érkezni a postai ablakok elé. A postákon nem lehet hozzájutni ingyenes bevallási borítékokhoz, azok a bevallási egységcsomagban találhatóak, vagy az APEH Ügyfélszolgálatokon lehet őket kérni.

Vidéken sem kell még várakozni

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az ország több megyéjének egyes számú postájáról is azt a tájékoztatást kaptuk, hogy jelenleg nem kell hosszasan várakozni, kevesen vannak az ügyféltérben. Miskolcon 10 nyitott ablakra 18 várakozó jutott hívásunkkor. A borsodi megyeszékhelyen valamint Debrecenben és Szegeden az 1-es posta esete 7 óra helyett 8-ig tart nyitva. Győrben minden postahivatal a szokásos időpontban zár, az egyes számú posta este 6-kor, az Interspar postája tart nyitva este 8 óráig.

Az ország legkisebb városában, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pálházán sincsen torlódás a város egyetlen postáján. A korábbi évek tapasztalatai alapján délután kettő után kell számítani megugró forgalomra. A pálházi posta fél négyig tart nyitva.

HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2023.09.27 08:03
Katalin Laczkó postjában találtam ezt a 3 éleseszüen azonosított szimptómát, aminél érdemes gondolko...
perfekt  |  2023.09.26 11:56
Bár az OKJ-képzési rendszer tavaly év végén teljesen kifutott, de még mindig az érdeklődők 80 százal...
hrdoktor  |  2023.09.25 05:30
Az emberi társadalom mindig is átalakult, fejlődött az idők folyamán, de az elmúlt évtizedekben tapa...
laskainelli  |  2023.09.23 20:54
Boldognak lenni kellemes, sőt elképesztően jó érzés. Van, hogy a körülményeink adják meg ezt az érzé...
ajovomunkahelye  |  2023.09.14 16:38
Kincentric 5000 fő megkérdezésével végezte el globális kutatását, hogy jobban megértsük, hogyan véle...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM