27 °C Budapest

Rohanj a Postára! Még nincsenek komoly sorok

2010. május 20. 10:40

Tegnap délutánhoz képest egyelőre rövidebbek a sorok a budapesti postákon. A Pénzcentrum.hu által megkérdezett postahivatalok közül a legtöbbnél négy-öt fő várakozott ablakonként. Délutánra több embert várnak.

A ma meghosszabbított nyitva tartással üzemelő budapesti posták közül a Keleti pályaudvar mellett található postán telefonálásunkkor nem volt említésre méltó sor. A Nyugati tér közelében lévő 62-es postán elmondták, hogy hívásunkkor négyen-öten álltak egy ablak előtt, de esetenként 8-10 főre is duzzad az ablakok előtt várakozók száma. A Fogarasi úti Tescóban található 24 órás postán szintén négyen-öten várakoztak ablakonként, de elmondásuk szerint nagyon hullámzó, hogy éppen hányan állnak sorba.

APEH határidő! Időben érkezz a postára bevallási borítékoddal

Az Örs Vezér téren lévő 148-as postán hívásunk pillanatában 6 nyitott ablaknál összesen 10-en várakoztak. A Flórián téri postán pedig nem volt sor, de mint mindegyik más postahivatalban, itt is elmondták, hogy a helyzet percről percre változhat.

A hosszabbított nyitva tartással működő postákról itt olvashatsz: Bevallási roham - Meghosszabbított nyitva tartással készül a Posta

A bevallási borítékok címzéséről pedig a következő cikkben olvashatsz: Hova küldjed az adóbevallásod? Itt az APEH címlistája!

A gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes a bevallás benyújtására szolgáló vagy otthon előre megcímzett borítékokkal érkezni a postai ablakok elé. A postákon nem lehet hozzájutni ingyenes bevallási borítékokhoz, azok a bevallási egységcsomagban találhatóak, vagy az APEH Ügyfélszolgálatokon lehet őket kérni.

Vidéken sem kell még várakozni

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az ország több megyéjének egyes számú postájáról is azt a tájékoztatást kaptuk, hogy jelenleg nem kell hosszasan várakozni, kevesen vannak az ügyféltérben. Miskolcon 10 nyitott ablakra 18 várakozó jutott hívásunkkor. A borsodi megyeszékhelyen valamint Debrecenben és Szegeden az 1-es posta esete 7 óra helyett 8-ig tart nyitva. Győrben minden postahivatal a szokásos időpontban zár, az egyes számú posta este 6-kor, az Interspar postája tart nyitva este 8 óráig.

Az ország legkisebb városában, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pálházán sincsen torlódás a város egyetlen postáján. A korábbi évek tapasztalatai alapján délután kettő után kell számítani megugró forgalomra. A pálházi posta fél négyig tart nyitva.

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?