Rohanj a Postára! Még nincsenek komoly sorok

2010. május 20. 10:40

Tegnap délutánhoz képest egyelőre rövidebbek a sorok a budapesti postákon. A Pénzcentrum.hu által megkérdezett postahivatalok közül a legtöbbnél négy-öt fő várakozott ablakonként. Délutánra több embert várnak.

A ma meghosszabbított nyitva tartással üzemelő budapesti posták közül a Keleti pályaudvar mellett található postán telefonálásunkkor nem volt említésre méltó sor. A Nyugati tér közelében lévő 62-es postán elmondták, hogy hívásunkkor négyen-öten álltak egy ablak előtt, de esetenként 8-10 főre is duzzad az ablakok előtt várakozók száma. A Fogarasi úti Tescóban található 24 órás postán szintén négyen-öten várakoztak ablakonként, de elmondásuk szerint nagyon hullámzó, hogy éppen hányan állnak sorba.

APEH határidő! Időben érkezz a postára bevallási borítékoddal

Az Örs Vezér téren lévő 148-as postán hívásunk pillanatában 6 nyitott ablaknál összesen 10-en várakoztak. A Flórián téri postán pedig nem volt sor, de mint mindegyik más postahivatalban, itt is elmondták, hogy a helyzet percről percre változhat.

A hosszabbított nyitva tartással működő postákról itt olvashatsz: Bevallási roham - Meghosszabbított nyitva tartással készül a Posta

A bevallási borítékok címzéséről pedig a következő cikkben olvashatsz: Hova küldjed az adóbevallásod? Itt az APEH címlistája!

A gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes a bevallás benyújtására szolgáló vagy otthon előre megcímzett borítékokkal érkezni a postai ablakok elé. A postákon nem lehet hozzájutni ingyenes bevallási borítékokhoz, azok a bevallási egységcsomagban találhatóak, vagy az APEH Ügyfélszolgálatokon lehet őket kérni.

Vidéken sem kell még várakozni

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az ország több megyéjének egyes számú postájáról is azt a tájékoztatást kaptuk, hogy jelenleg nem kell hosszasan várakozni, kevesen vannak az ügyféltérben. Miskolcon 10 nyitott ablakra 18 várakozó jutott hívásunkkor. A borsodi megyeszékhelyen valamint Debrecenben és Szegeden az 1-es posta esete 7 óra helyett 8-ig tart nyitva. Győrben minden postahivatal a szokásos időpontban zár, az egyes számú posta este 6-kor, az Interspar postája tart nyitva este 8 óráig.

Az ország legkisebb városában, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pálházán sincsen torlódás a város egyetlen postáján. A korábbi évek tapasztalatai alapján délután kettő után kell számítani megugró forgalomra. A pálházi posta fél négyig tart nyitva.

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
perfekt  |  2021.05.05 08:17
Durván még egy hónapunk van a számviteli beszámoló letétbe helyezési és közzétételi kötelezettség te...
hrdoktor  |  2021.05.03 06:38
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és kü...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 8. 19:18