26 °C Budapest

Uniós pályázatírásban segít a PIK

Pénzcentrum
2005. október 13. 09:53

A Pályázati Információs Központ többféleképp nyújt hasznos segítséget az uniós támogatásokra pályázóknak. Az intézmény honlapján, valamint személyes megkeresésre e-mailben, telefonon vagy országszerte ügyfélszolgálatokban áll a projektgazdák és a felettes döntéshozók rendelkezésére. A Pályázati Információs Központ (PIK) feladata, hogy általános és vezetői információkat adjon a Strukturális és Kohéziós Alapok, az EU Pénzügyi Alapja, az alapokat kezelő magyarországi intézményrendszer, valamint a kormányzat által előkészített és meghirdetett projektekről, pályázatokról.

A pályázatokkal kapcsolatos tájékoztatási és tanácsadási tevékenység a támogatások felhasználásának fontos alappillére, mivel az információáramlás minősége közvetlenül befolyásolja a benyújtott pályázatok formai és szakmai tartalmát, illetve a pályáztatás folyamatának
egészét. A PIK több módon nyújt általános információszolgáltatást és alapfokú tanácsadást a pályázók és projektgazdák részére.

Hasznos információk a honlapon

Honlapjukon a pályázati kereső, a megyékre lebontott ügyfélszolgálati kereső és tematikus, letölthető információk, jogszabályok segítik a pályázókat. Itt található még a gyakori kérdések és válaszok listája, valamint rendszeresen nyomon követhetőek az intézményrendszer eseményei, hírei, közleményei és egyéb információk.

Év végére négyszáz helyi ügyfélszolgálat

Az érdeklődők további specifikus kérdésekkel személyesen fordulhatnak a 146 személyes ügyfélszolgálat valamelyikéhez. Ezen ügyfélszolgálatok és a többi intézményi közreműködő munkáját segíti egy egységes tudásmenedzsment-eszköz, amelynek kialakítása folyamatos. Az év végére az információs rendszerbe kötött végpontok száma elérheti a négyszázat is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ez a belső információs rendszer támogatja az intézményi szereplők információs és ügyfélszolgálati munkáját, valamint dokumentálja a kétirányú adat- és információcserét. Célja, hogy minden egyes érdeklődő és intézményi információs szereplő részére azonos tartalmú és mennyiségű információ álljon rendelkezésre.

Vezetői tanácsokat is nyújtanak

A PIK a vezetők számára egy rendszerezett adatbázisokon alapuló Vezetői Információs Rendszert (VIR) is működtet, amely segítheti a döntés-előkészítést, a stratégiai tervező-elemző tevékenységet, az intézményi koordinációs feladatokat, valamint a tájékoztatási feladatokat.

HR BLOGGER
hrbonbon  |  2021.07.30 10:11
Ha nem is napi szinten, de viszonylag gyakran kérdeznek meg minket jelöltjeink, hogy hogyan öltözzen...
coachco  |  2021.07.28 17:49
Eszembe jutott egyik barátunk fia, aki járt egy magyarországi követségen, mégpedig a nagykövet meghí...
perfekt  |  2021.07.26 14:27
A számviteli törvény ez évi változásában módosították a számviteli szolgáltatásokra vonatkozó paragr...
hrdoktor  |  2021.07.26 08:31
Nem minden esetben lehet a szervezet jelzőrendszereire hagyatkozni: tudatos kontroll alatt kell tart...
kovacstunde  |  2021.07.21 14:55
  Optimista, derűlátó ember vagyok, de mint mindenkit az életem során engem is értek veszteségek. H...
NAPTÁR
Tovább
2021. július 31. szombat
Oszkár
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?