Gondok az Apple körül

Pénzcentrum
2005. szeptember 29. 09:40

A legújabb iPod-változat karrierje nem indult éppen zökkenőmentesen. Volt olyan vásárló, akinek a készüléke a megvétel után egyszerűen darabokra esett szét. A probléma jelentős, ezt most már az Apple is kénytelen volt elismerni.

 
 
A legújabb iPod-változat karrierje nem indult éppen zökkenőmentesen. Volt olyan vásárló, akinek a készüléke a megvétel után egyszerűen darabokra esett szét. A probléma jelentős, ezt most már az Apple is kénytelen volt elismerni.
Eleinte senki sem tulajdonított túl nagy jelentőséget a meghibásodó, tönkremenő iPod Nano-król szóló híreknek. Ám ezek a pletykák és félhivatalos információk egyre csak szaporodtak, végül az Apple vezetői kénytelenek voltak kiállni a nyilvánosság elé és beismerni a hibákat. Philip Schiller, az cég globális termékmarketingért felelős alelnöke elmondta, hogy a problémák az egyik beszállítójuk anyaghibáira vezethetők vissza. A vezető ugyanakkor mindenkit óva intett a pánikkeltéstől, mondván az ügy csupán az iPod Nano-k kevesebb, mint egy százalékát érinti.
Az alelnök egyúttal jelezte azt is, hogy haladéktalanul megkezdik a sérült termékek kicserélését. Túl azon, hogy ez az elvárható minimum, amit a cég megtehet, kérdés, hogy ez mennyiben vigasztalja azokat a felhasználókat, akik például ajándéknak szánták egy családtagjuknak vagy egy ismerősüknek a készülékét, ám az még az átadása előtt darabokra esett szét.
Az Apple ugyanakkor visszautasította azokat a beszámolókat, amelyekben a felhasználók arról számoltak be, hogy már egy egyszerű portörlés miatt is repedések keletkezhetnek az iPod Nano házának külső burkolatán. Ezeket a készülékeket a tervek szerint a cég nem fogja kicserélni. Az ügy mindenesetre nem tesz jót az Apple hírnevének és árfolyamának sem, mivel tegnap a bejelentésre 4 százalékot zuhant.
(Forrás: SG.hu Hírmagazin)
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm