K&H fix plusz 5 és K&H dollár fix a K&H Banktól

Pénzcentrum
2004. április 8. 15:15

A K&H Alapkezelő 2 új garantált alappal lép a befektetési alapok piacára. Az első deviza alapú befektetési jegy, a K&H euró fix februári sikere után a K&H Alapkezelő most a K&H dollár fix befektetési alapot is elindítja. Az új alap amerikai dollár befektetésére nyújt lehetőséget; 2 éves futamidő alatt várhatóan 4% éves dollár kamatot ígér. Az Alapkezelő a lejáratkori kifizetést dollárban vagy forintban teljesíti a forint/dollár árfolyam alakulásától függően.

A K&H fix plusz 5 alap forintos befektetési lehetőség, amely tőkegarancián felül garantált fix minimum hozamot is ajánl, és a részvénypiacok jó teljesítménye esetén a 3 és fél éves futamidőre a teljes hozam akár a befektetés névértékének 70%-át is elérheti.

A legújabb befektetési alapok a K&H fix plusz 5 és a K&H dollár fix jegyeit április 15. és május 13. között lehet jegyezni a K&H bankfiókjaiban.

A K&H Alapkezelő eddig forgalomba hozott 5, összesen 16 milliárd forint nettó eszközértékű garantált alapjával a garantált alapok magyarországi piacán 87%-os piaci részesedést tudhat magáénak.

Az Alapkezelő április 15-től az első hazai amerikai dollár alapú garantált alapot, a K&H dollár fix alapot, valamint a K&H fix plusz termékcsalád ötödik tagját kínálja jegyzésre. A K&H dollár fix alap a 2 éves futamidő egészére várhatóan évi 4%-os dollár kamatot fizet. Az Alapkezelő a lejáratkor dollárban vagy forintban teljesíti a kifizetést. Forintban történő kifizetésre akkor kerül sor, ha a futamidő alatt a forint jelentősen gyengülne a dollárhoz képest.Az Alapkezelő a pontos kondíciókat a jegyzés első napján hirdeti meg.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A K&H dollár fix befektetési jegyek névértéke 100 dollár, a minimális jegyzési összeg 500 dollár, a K&H fix plusz 5 befektetési jegyek névértéke 10 ezer forint, a minimális jegyzés pedig 200 ezer forint.

HR BLOGGER
perfekt  |  2022.05.16 07:59
Gazdasági társaság által vásárolt kerékpár számviteli elszámolása attól függ, hogy a kerékpárt hogya...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
legacykft  |  2022.05.13 13:52
A múltkori blogposztomban a teamcoachingról, mint a szervezetfejlesztés varázspálcájáról írtam. Egy-...
ajovomunkahelye  |  2022.05.12 15:40
Ahogy a legutóbbi blogposztban bemutattuk, a „Talent Uprising”, azaz „A munkavállalók lázadása” névr...
laskainelli  |  2022.05.12 10:14
A pandémia két éve, majd az azt követő háborús helyzet jócskán megtépázta sok ember idegeit, úgyhogy...
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?