13 °C Budapest

K&H fix plusz 5 és K&H dollár fix a K&H Banktól

Pénzcentrum
2004. április 8. 15:15

A K&H Alapkezelő 2 új garantált alappal lép a befektetési alapok piacára. Az első deviza alapú befektetési jegy, a K&H euró fix februári sikere után a K&H Alapkezelő most a K&H dollár fix befektetési alapot is elindítja. Az új alap amerikai dollár befektetésére nyújt lehetőséget; 2 éves futamidő alatt várhatóan 4% éves dollár kamatot ígér. Az Alapkezelő a lejáratkori kifizetést dollárban vagy forintban teljesíti a forint/dollár árfolyam alakulásától függően.

A K&H fix plusz 5 alap forintos befektetési lehetőség, amely tőkegarancián felül garantált fix minimum hozamot is ajánl, és a részvénypiacok jó teljesítménye esetén a 3 és fél éves futamidőre a teljes hozam akár a befektetés névértékének 70%-át is elérheti.

A legújabb befektetési alapok a K&H fix plusz 5 és a K&H dollár fix jegyeit április 15. és május 13. között lehet jegyezni a K&H bankfiókjaiban.

A K&H Alapkezelő eddig forgalomba hozott 5, összesen 16 milliárd forint nettó eszközértékű garantált alapjával a garantált alapok magyarországi piacán 87%-os piaci részesedést tudhat magáénak.

Az Alapkezelő április 15-től az első hazai amerikai dollár alapú garantált alapot, a K&H dollár fix alapot, valamint a K&H fix plusz termékcsalád ötödik tagját kínálja jegyzésre. A K&H dollár fix alap a 2 éves futamidő egészére várhatóan évi 4%-os dollár kamatot fizet. Az Alapkezelő a lejáratkor dollárban vagy forintban teljesíti a kifizetést. Forintban történő kifizetésre akkor kerül sor, ha a futamidő alatt a forint jelentősen gyengülne a dollárhoz képest.Az Alapkezelő a pontos kondíciókat a jegyzés első napján hirdeti meg.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A K&H dollár fix befektetési jegyek névértéke 100 dollár, a minimális jegyzési összeg 500 dollár, a K&H fix plusz 5 befektetési jegyek névértéke 10 ezer forint, a minimális jegyzés pedig 200 ezer forint.

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
perfekt  |  2021.05.05 08:17
Durván még egy hónapunk van a számviteli beszámoló letétbe helyezési és közzétételi kötelezettség te...
hrdoktor  |  2021.05.03 06:38
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és kü...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
EZT OLVASTAD MÁR?