20 °C Budapest

K&H fix plusz 5 és K&H dollár fix a K&H Banktól

Pénzcentrum
2004. április 8. 15:15

A K&H Alapkezelő 2 új garantált alappal lép a befektetési alapok piacára. Az első deviza alapú befektetési jegy, a K&H euró fix februári sikere után a K&H Alapkezelő most a K&H dollár fix befektetési alapot is elindítja. Az új alap amerikai dollár befektetésére nyújt lehetőséget; 2 éves futamidő alatt várhatóan 4% éves dollár kamatot ígér. Az Alapkezelő a lejáratkori kifizetést dollárban vagy forintban teljesíti a forint/dollár árfolyam alakulásától függően.

A K&H fix plusz 5 alap forintos befektetési lehetőség, amely tőkegarancián felül garantált fix minimum hozamot is ajánl, és a részvénypiacok jó teljesítménye esetén a 3 és fél éves futamidőre a teljes hozam akár a befektetés névértékének 70%-át is elérheti.

A legújabb befektetési alapok a K&H fix plusz 5 és a K&H dollár fix jegyeit április 15. és május 13. között lehet jegyezni a K&H bankfiókjaiban.

A K&H Alapkezelő eddig forgalomba hozott 5, összesen 16 milliárd forint nettó eszközértékű garantált alapjával a garantált alapok magyarországi piacán 87%-os piaci részesedést tudhat magáénak.

Az Alapkezelő április 15-től az első hazai amerikai dollár alapú garantált alapot, a K&H dollár fix alapot, valamint a K&H fix plusz termékcsalád ötödik tagját kínálja jegyzésre. A K&H dollár fix alap a 2 éves futamidő egészére várhatóan évi 4%-os dollár kamatot fizet. Az Alapkezelő a lejáratkor dollárban vagy forintban teljesíti a kifizetést. Forintban történő kifizetésre akkor kerül sor, ha a futamidő alatt a forint jelentősen gyengülne a dollárhoz képest.Az Alapkezelő a pontos kondíciókat a jegyzés első napján hirdeti meg.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 20 millió forintot, 25 éves futamidőre, már 8,1 százalékos THM-el, és havi 151 979 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 8,52% a THM; a K&H Banknál 8,57%; a Raiffeisen Banknál 8,72%,  az Erste Banknál 9,02%; míg az OTP Banknál 9,3%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A K&H dollár fix befektetési jegyek névértéke 100 dollár, a minimális jegyzési összeg 500 dollár, a K&H fix plusz 5 befektetési jegyek névértéke 10 ezer forint, a minimális jegyzés pedig 200 ezer forint.

HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2023.09.29 13:41
A mítoszok, regék világa… passé, boring, kit érdekel, boomer-world…”…:-))) aha… Jung, a pszichoteráp...
perfekt  |  2023.09.26 11:56
Bár az OKJ-képzési rendszer tavaly év végén teljesen kifutott, de még mindig az érdeklődők 80 százal...
hrdoktor  |  2023.09.25 05:30
Az emberi társadalom mindig is átalakult, fejlődött az idők folyamán, de az elmúlt évtizedekben tapa...
laskainelli  |  2023.09.23 20:54
Boldognak lenni kellemes, sőt elképesztően jó érzés. Van, hogy a körülményeink adják meg ezt az érzé...
ajovomunkahelye  |  2023.09.14 16:38
Kincentric 5000 fő megkérdezésével végezte el globális kutatását, hogy jobban megértsük, hogyan véle...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 30. szombat
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM