2019. szeptember 19. csütörtök Vilhelmina

Tudj meg minden fontos részletet a kibővített CSOK-ról és a babaváró hitelről


Beindult a gépezet, a CSOK és a babaváró hitel pár napja már együttesen is felvehető. Az alap információk szerint a CSOK már meglévő gyermek után is igénybe vehető. Az is többé-kevésbé világos, hogy a babaváró hitel a szerződéskötés után 5 éven belül tervezett gyermekre igényelhető és független az ingatlancéltól. DE! Rengeteg olyan részlet van, amiről a legtöbben nem tudnak és csalódnak, amikor kiderül az igazság. 

Nem érdemes fejetlenül a bankba rohanni. Sokkal jobb ötletünk van. A Takarék Csoporttal közösen országszerte fórumokat tartunk, ahol egy helyen minden kérdést tisztázni lehet és szakemberek fogják elmondani, kinek mi a legjobb pénzügyi megoldás. A CSOK, a babaváró hitel és a falusi CSOK rengeteg fontos részletet tartalmaz, ezeken a fórumokon mindegyikről érthető magyarázatot kaphat, így könnyebben eligazodhat és megfontolt pénzügyi döntést hozhat.

Egyetlen helyen mindent megtudhatsz. Regisztrálj itt és most a budapesti fórumra, mert gyorsan fogynak a helyek!

Értékes információkat kaphat arról is, hogy egy-egy adott településen mekkora és milyen lakást vagy házat vásárolhat. Ha befektetési céllal akar lakáshoz jutni, akkor megtudhatja, hogy meddig mennek még fel az albérleti díjak, hogyan alakulhatnak a jövőben a hozamok.

Érdemes tehát időt szakítani arra, hogy ott legyen a

fórumunkon.

Milliók múlhatnak ezen. Ne hagyd ki! Már most regisztrálj!

Szóval megindult a roham az állami milliókért, de rosszul jár az, aki csak a bankban értesül a különféle kizáró okokról vagy más, fontos részletekről. Hiába gondolta, hogy szinte azonnal pénzhez jut, azzal nem számol, hogy minden hitelkérelem más és más, van, ahol fontos a fedezet, máskor a jövedelmi viszonyok számítanak és persze a futamidő és a törlesztő részletek is különbözhetnek. Ráadásul a többség csak közvetett információkkal rendelkezik arról, hogy mire elég a végül megszerzett támogatás és hitel, vagyis mekkora új vagy használt lakást vehet ebből.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 252 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 8,97%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 22 748 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az MKB, valamint a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Lehúzás a magyar benzinkutakon? Tisztul a kép, minden egy irányba mutat
Tényleg megéri a prémium üzemanyagokból tankolni?


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

09.19-09.25
Országos

Spar

09.19-09.25
Országos

Lidl

09.19-09.25
Országos

Aldi

09.19-09.25
Országos

Tesco

09.19-09.25
Országos

Auchan

09.19-09.25
Országos

Kika

09.18-10.01
Országos

Praktiker

09.02-12.31
Országos