2018. december 15. szombat Valér

Nagy változást jelentett be a pénzintézet: ennek te is örülni fogsz


Nagy változásokat jelentett be a Cofidis. A pénzintézet eddig is úttörő volt a videós azonosítás bevezetésével 2017 októberében, 2018 novemberében pedig elindította új fejlesztését, amellyel leegyszerűsíti a folyamatot és megnyitja a lehetőséget, hogy az ügyfelek a teljes hiteligénylést digitálisan végezhessék el. Az elektronikus aláírás jelenleg bevezető szakaszban tart.

A Cofidis Magyarország 2017 őszén elsőként vezetett be online videós azonosítást személyi kölcsön termékeihez, amellyel jelentősen lerövidítette az igényléstől az utalásig terjedő átfutási időt, ami pozitív bírálat esetén akár 24 órán belül megtörténhet -írja közleményében a pénzintézet. A szolgáltatás népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt egy évben már az ügyfelek 30 százaléka igényelte ezt a lehetőséget, és az igénylők kétharmada sikeresen be is fejezte az online azonosítást. A most folyamatban levő újítást lehetőv teszi majd, hogy a teljes hiteligénylés digitálisan történjen.

>>>Pénzre van szükséged? Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat!<<<

2018 november elején a pénzintézet újabb mérföldkőhöz érkezett, és elindította az elektronikus aláírás bevezetését. A megoldás segítségével az aláíró személynek nem szükséges személyesen aláírnia dokumentumait, elegendő az SMS-ben kapott kódot használnia. Így mostantól a hiteligénylés teljes folyamata elvégezhető elektronikusan a cég mobil applikációján keresztül. A videós azonosítással egybekötött elektronikus aláírás minden terméknél elérhető, meglévő, valamint új, bármilyen banki ügyfél számára és nem függ az igényelt hitelösszeg mértékétől. A szolgáltatás éles tesztelése a Cofidisnél november elején indult, de már ez alatt a rövid időszak alatt is a vártnál magasabb számban vették igénybe.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,6 százalékos THM-el, és havi 57 332 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 773 forintos törlesztőt ígér a 2,69 százalékos THM; míg az UniCredit Banknál némileg magasabb, 3,40 százalékos THM is alacsony, 55 028 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a Raiffeisen Bank, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek, és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ezt sok szülő elrontja: pedig ilyen egyszerű sikeres felnőttet nevelni
Ma már a kompetencia sokkal fontosabb, mint a végzettség.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk