2019. február 19. kedd Zsuzsanna

Nagy változást jelentett be a pénzintézet: ennek te is örülni fogsz


Nagy változásokat jelentett be a Cofidis. A pénzintézet eddig is úttörő volt a videós azonosítás bevezetésével 2017 októberében, 2018 novemberében pedig elindította új fejlesztését, amellyel leegyszerűsíti a folyamatot és megnyitja a lehetőséget, hogy az ügyfelek a teljes hiteligénylést digitálisan végezhessék el. Az elektronikus aláírás jelenleg bevezető szakaszban tart.

A Cofidis Magyarország 2017 őszén elsőként vezetett be online videós azonosítást személyi kölcsön termékeihez, amellyel jelentősen lerövidítette az igényléstől az utalásig terjedő átfutási időt, ami pozitív bírálat esetén akár 24 órán belül megtörténhet -írja közleményében a pénzintézet. A szolgáltatás népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt egy évben már az ügyfelek 30 százaléka igényelte ezt a lehetőséget, és az igénylők kétharmada sikeresen be is fejezte az online azonosítást. A most folyamatban levő újítást lehetőv teszi majd, hogy a teljes hiteligénylés digitálisan történjen.

>>>Pénzre van szükséged? Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat!<<<

2018 november elején a pénzintézet újabb mérföldkőhöz érkezett, és elindította az elektronikus aláírás bevezetését. A megoldás segítségével az aláíró személynek nem szükséges személyesen aláírnia dokumentumait, elegendő az SMS-ben kapott kódot használnia. Így mostantól a hiteligénylés teljes folyamata elvégezhető elektronikusan a cég mobil applikációján keresztül. A videós azonosítással egybekötött elektronikus aláírás minden terméknél elérhető, meglévő, valamint új, bármilyen banki ügyfél számára és nem függ az igényelt hitelösszeg mértékétől. A szolgáltatás éles tesztelése a Cofidisnél november elején indult, de már ez alatt a rövid időszak alatt is a vártnál magasabb számban vették igénybe.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 44 388 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 12,57%), de nem sokkal marad el ettől a Cofidis 46 911 forintos törlesztőt (THM 15,34%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, az OTP, valamint az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS