2020. július 8. szerda Ellák

Fontos dolgot kér mindenkitől a Magyar Posta: életek múlhatnak rajta


Bár a postákon hivatalosan nem kötelező maszkot viselni, de a Magyar Posta arra kér mindenkit, hogy legyen óvatos, és inkább vegye fel.

Hétfőtől kötelező eltakarni az arcot a budapesti tömegközlekedési eszközökön, és a boltokba, plázákba, piacokra is csak így lehet belépni. A fővárosi rendelkezés a postahivatalokra nem vonatkozik, ezért a Magyar Posta most közleményben kéri az ügyfeleit: ők is tegyenek fel maszkot.

A Magyar Posta kéri a fővárosiakat, hogy használjanak védőfelszerelést akkor is, ha a postára mennek, ezzel a saját és a postai munkatársak egészségét is védik, a mindenütt jelenlévő fertőzésveszély kockázatát csökkentik. A posták működési rendje hasonló az üzletekéhez, azaz egyszerre több ember is jelen van az ügyféltérben, ezért különösen fontos a védekezés minden formája

- írták. A posta a veszélyhelyzet kihirdetése óta több intézkedést is tett, hogy a fertőzésveszély kockázatát mérsékelje, például folyamatosan biztosít védőfelszerelést a dolgozóknak, korlátozta az egyszerre az ügyféltérben tartózkodók számát, a nyitott pultos postákra pedig leheletfogó műanyag paravánokat szerelt.

A vállalat nemcsak a budapestieknek javasolja, hogy vegyenek maszkot, ha postára mennek: minden olyan település lakóit erre kéri, ahol a helyi önkormányzat a fertőzés további terjedésének lassítása érdekében kötelezővé tette az arc eltakarását a kereskedelmi egységekben és a tömegközlekedési eszközökön.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS