11 °C Budapest

Bővül az Unicredit hálózata

2011. július 21. 12:02

Az UniCredit Bank igazgatósága döntést hozott arról, hogy elkezdi a korábban célként kitűzött, újabb fiókhálózati fejlesztések konkrét előkészítését. Döntése bázisaként értékelte a hazai gazdaságban beindult, kezdeti pozitív folyamatokat, a költségvetési fegyelem bázisán megerősödő nemzetközi befektetői bizalmat, s az ezekben rejlő további gyorsulási, növekedési lehetőségeket.

Az igazgatósági döntés alapján még az idén elkezdődnek a konkrét helyszínek kiválasztásához szükséges piaci felmérések, amelyeket 2012-ben követnek az alapos, összehasonlító értékelések, illetőleg már a beruházások direkt előkészületei is. 2013-ban, ami a speciális bankadó megszűntetésének éve is, az első 30 fiókot megnyitjuk és munkába állítjuk az ország különböző régióiban kiválasztott területeken. A következő években folytatódik a hálózat bővítése, amelynek hatékonyságát, ütemét, valamennyi részletét 2014-től évről évre értékeljük.

Az UniCredit Bank a hálózatbővítéssel párhuzamosan természetesen továbbfejleszti távoli elérést biztosító, s már ma is több egyedi szolgáltatást nyújtó elektronikus, valamint bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásait is.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?