14 °C Budapest

A Tesco párbajra hívta a bankokat

2009. május 26. 05:38

A Tesco lakossági finanszírozással foglalkozó üzletága immár a brit hitelkártya szolgáltatók 8. legnagyobb szereplőjévé nőtte ki magát. Továbbra is a hipermarket fő célkitűzései közé tartozik a lehető legnagyobb szelet megszerezése a hitelkártya üzletág tortájából.

A legújabb ajánlatuk méltán sorolható a "felhívás keringőre" kategóriába, mivel a Tesco Clubcard (a magyarországi Tesco Vásárlókártya megfelelője) konstrukciótól függően akár az első 6-tól 12 hónapig terjedő időszakra 0 %-os hitelkamat mellett igényelhető.

Az ajánlat csak az új igénylésekre vonatkozik a kamatmentes időszak az első vásárlás dátumával veszi kezdetét. Az egyébként 2 %-os tranzakciós díj az első 6 hónapban szintén nem kerül felszámításra, ami még versenyképesebbé teszi a konstrukciót.

Ezekkel a kondíciókkal a Tesco hitelkártya a legnagyobb pénzügyi szolgáltatókkal is felveszi a versenyt, ugyanakkor a versenytársakat is díjak és költségek mérséklésére ösztönzi. Meg kell említeni, hogy minden 4 fontnyi (1300 forintnyi) vásárlás után a kártyán 5 pontot írnak jóvá, amit később vételár kedvezmény formájában vehet majd igénybe a vásárló.

Tesco Vásárlókártya Magyarországon

A Tesco Vásárlókártya - mint a hitelkártyák többsége - napjaink egyik korszerű, kényelmes és készpénzkímélő fizetőeszköze. A vásárlókártyán típustól függően egy 150 ezer és 700 ezer forint között meghatározott hitelkeret áll az igénylők rendelkezésére, mely igény szerint felhasználható.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A kártyával egész évben 1 %-os vételár kedvezmény vehető igénybe az ország minden Tesco áruházában. A kedvezmény csak a terhelést követően kerül jóváírásra, amely a következő havi egyenlegértesítőn jelenik meg. Az akció a benzinkutakon nem vehető igénybe. A kártyákhoz tartozó THM (500 ezer forint és 1 éves futamidő figyelembe vételével) 37,91%-43,95 %. 2009.06.30-ig hétvégenként 2 % kedvezményt kapnak a vásárlókártyával fizetők.

A hitelkeret felhasznált része a hirdetményben meghatározott feltételek teljesülése esetén akár 45 napig kamatmentes lehet. Amennyiben az ügyfél a vásárlást követő első esedékességig a teljes felhasznált kölcsönösszeget visszafizeti, úgy nem számítanak fel kamatot a vásárlás összegére. Az egyösszegű visszafizetés elmaradása esetén a kártyabirtokos a továbbiakban a szerződés szerinti havi törlesztési esedékesség és a meghirdetett kamatfeltételek alapján tartozik megfizetni tartozását.

Kondíciók:
Dombornyomás nélküli hitelkártya
Dombornyomott hitelkártya
Tesco elektronikus hitelkártya

PC BLOGGER & PODCASTER
Hold Podcast
2022. szeptember 15. 17:37
Holdblog  |  2022. szeptember 24. 06:09
A kínai termékek egyre kisebb arányt képviselnek az Egyesült Államok importvolumenében. A korábban n...
MEDIA1  |  2022. szeptember 23. 19:35
Tvrtko az 50. születésnapjára idzítve, vasárnap mutatja be a közel egyórás filmet, a korábbiakhoz ha...
Kiszámoló  |  2022. szeptember 22. 17:18
A Lidl Plusz alkalmazásnak nincs túl sok értelme, de van egy funkciója, ami miatt szeretem használni...
Bankmonitor  |  2022. szeptember 22. 13:34
A magyarok többsége 2022. második negyedévében már végig fix kamatozású lakáshitelt igényelt: az érd...
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 24. 19:17