1 °C Budapest

A Tesco párbajra hívta a bankokat

2009. május 26. 05:38

A Tesco lakossági finanszírozással foglalkozó üzletága immár a brit hitelkártya szolgáltatók 8. legnagyobb szereplőjévé nőtte ki magát. Továbbra is a hipermarket fő célkitűzései közé tartozik a lehető legnagyobb szelet megszerezése a hitelkártya üzletág tortájából.

A legújabb ajánlatuk méltán sorolható a "felhívás keringőre" kategóriába, mivel a Tesco Clubcard (a magyarországi Tesco Vásárlókártya megfelelője) konstrukciótól függően akár az első 6-tól 12 hónapig terjedő időszakra 0 %-os hitelkamat mellett igényelhető.

Az ajánlat csak az új igénylésekre vonatkozik a kamatmentes időszak az első vásárlás dátumával veszi kezdetét. Az egyébként 2 %-os tranzakciós díj az első 6 hónapban szintén nem kerül felszámításra, ami még versenyképesebbé teszi a konstrukciót.

Ezekkel a kondíciókkal a Tesco hitelkártya a legnagyobb pénzügyi szolgáltatókkal is felveszi a versenyt, ugyanakkor a versenytársakat is díjak és költségek mérséklésére ösztönzi. Meg kell említeni, hogy minden 4 fontnyi (1300 forintnyi) vásárlás után a kártyán 5 pontot írnak jóvá, amit később vételár kedvezmény formájában vehet majd igénybe a vásárló.

Tesco Vásárlókártya Magyarországon

A Tesco Vásárlókártya - mint a hitelkártyák többsége - napjaink egyik korszerű, kényelmes és készpénzkímélő fizetőeszköze. A vásárlókártyán típustól függően egy 150 ezer és 700 ezer forint között meghatározott hitelkeret áll az igénylők rendelkezésére, mely igény szerint felhasználható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A kártyával egész évben 1 %-os vételár kedvezmény vehető igénybe az ország minden Tesco áruházában. A kedvezmény csak a terhelést követően kerül jóváírásra, amely a következő havi egyenlegértesítőn jelenik meg. Az akció a benzinkutakon nem vehető igénybe. A kártyákhoz tartozó THM (500 ezer forint és 1 éves futamidő figyelembe vételével) 37,91%-43,95 %. 2009.06.30-ig hétvégenként 2 % kedvezményt kapnak a vásárlókártyával fizetők.

A hitelkeret felhasznált része a hirdetményben meghatározott feltételek teljesülése esetén akár 45 napig kamatmentes lehet. Amennyiben az ügyfél a vásárlást követő első esedékességig a teljes felhasznált kölcsönösszeget visszafizeti, úgy nem számítanak fel kamatot a vásárlás összegére. Az egyösszegű visszafizetés elmaradása esetén a kártyabirtokos a továbbiakban a szerződés szerinti havi törlesztési esedékesség és a meghirdetett kamatfeltételek alapján tartozik megfizetni tartozását.

Kondíciók:
Dombornyomás nélküli hitelkártya
Dombornyomott hitelkártya
Tesco elektronikus hitelkártya

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. december 4. 12:14
A streamingóriás egy éven belül másodszor jelent be nagy leépítést.
Kiszámoló  |  2023. december 4. 09:53
Megjelent egy amerikai felmérés, ami az ősi kérdést firtatja: boldogok lennénk-e, ha több pénzünk le...
Holdblog  |  2023. december 4. 06:06
Az év végéhez közeledve mindig érdemes visszatekinteni a professzionális alapkezelők idei évre vonat...
Buxelliott  |  2023. december 3. 12:04
Az első célárról északnak fordult a piac, ami azt jelenti erős még a bull trend. Ahogy a charton is...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 4. hétfő
Borbála, Barbara
49. hét
December 4.
A cookie napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem