20 °C Budapest

A Tesco párbajra hívta a bankokat

2009. május 26. 05:38

A Tesco lakossági finanszírozással foglalkozó üzletága immár a brit hitelkártya szolgáltatók 8. legnagyobb szereplőjévé nőtte ki magát. Továbbra is a hipermarket fő célkitűzései közé tartozik a lehető legnagyobb szelet megszerezése a hitelkártya üzletág tortájából.

A legújabb ajánlatuk méltán sorolható a "felhívás keringőre" kategóriába, mivel a Tesco Clubcard (a magyarországi Tesco Vásárlókártya megfelelője) konstrukciótól függően akár az első 6-tól 12 hónapig terjedő időszakra 0 %-os hitelkamat mellett igényelhető.

Az ajánlat csak az új igénylésekre vonatkozik a kamatmentes időszak az első vásárlás dátumával veszi kezdetét. Az egyébként 2 %-os tranzakciós díj az első 6 hónapban szintén nem kerül felszámításra, ami még versenyképesebbé teszi a konstrukciót.

Ezekkel a kondíciókkal a Tesco hitelkártya a legnagyobb pénzügyi szolgáltatókkal is felveszi a versenyt, ugyanakkor a versenytársakat is díjak és költségek mérséklésére ösztönzi. Meg kell említeni, hogy minden 4 fontnyi (1300 forintnyi) vásárlás után a kártyán 5 pontot írnak jóvá, amit később vételár kedvezmény formájában vehet majd igénybe a vásárló.

Tesco Vásárlókártya Magyarországon

A Tesco Vásárlókártya - mint a hitelkártyák többsége - napjaink egyik korszerű, kényelmes és készpénzkímélő fizetőeszköze. A vásárlókártyán típustól függően egy 150 ezer és 700 ezer forint között meghatározott hitelkeret áll az igénylők rendelkezésére, mely igény szerint felhasználható.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A kártyával egész évben 1 %-os vételár kedvezmény vehető igénybe az ország minden Tesco áruházában. A kedvezmény csak a terhelést követően kerül jóváírásra, amely a következő havi egyenlegértesítőn jelenik meg. Az akció a benzinkutakon nem vehető igénybe. A kártyákhoz tartozó THM (500 ezer forint és 1 éves futamidő figyelembe vételével) 37,91%-43,95 %. 2009.06.30-ig hétvégenként 2 % kedvezményt kapnak a vásárlókártyával fizetők.

A hitelkeret felhasznált része a hirdetményben meghatározott feltételek teljesülése esetén akár 45 napig kamatmentes lehet. Amennyiben az ügyfél a vásárlást követő első esedékességig a teljes felhasznált kölcsönösszeget visszafizeti, úgy nem számítanak fel kamatot a vásárlás összegére. Az egyösszegű visszafizetés elmaradása esetén a kártyabirtokos a továbbiakban a szerződés szerinti havi törlesztési esedékesség és a meghirdetett kamatfeltételek alapján tartozik megfizetni tartozását.

Kondíciók:
Dombornyomás nélküli hitelkártya
Dombornyomott hitelkártya
Tesco elektronikus hitelkártya

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?