16 °C Budapest

Romániában is nyit a Hild Csoport

Pénzcentrum
2008. szeptember 16. 15:57

Magyarország piacvezető életjáradék programja 2008 szeptember 16-tól Romániában is elérhető. A sikeres hazai jelenlét valamint a bulgáriai terjeszkedés után a Hild Csoport Romániában is megkezdi működését. Ezentúl a megbízható, ingatlan alapú Örökjáradék Programot a Hildtől megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal vehetik igénybe a román nyugdíjasok és nyugdíjas korúak is.

"A Magyarországon már ismert és elismert Hild Csoport a bolgár piacra lépést követően Romániában is bevezeti szolgáltatásait, ahol rövid időn belül hasonló eredményekkel számolunk, mint idehaza - nyilatkozta Kézdy Gábor a Hild Örökjáradék Zrt. vezérigazgatója Bukarestben a megnyitón. A Hild Csoport a most megnyíló bukaresti irodát követően több román nagyvárosban is tervezi területi képviseletének kiépítését. A Hild romániai menedzsmentje kiváló szakemberekből áll, akiket a magyar fél tapasztalt csapata támogat és mindenben segítségükre lesz. A képviselet ügyvezetői státuszát pedig az amerikai John Wirth pénzügyi szakember tölti be, aki a Hild Csoport társalapítója.

A vezetés hosszú távú terveiben szerepel a régió országai felé való terjeszkedés, így Romániát követően várhatóan Lengyelországban és Csehországban is elérhető hazánkban már igen népszerű Hild Örökjáradék.

A 2005-ben életre hívott Hild Örökjáradék mára 75 millió eurós hitelkerettel rendelkezik a kifizetések problémamentes finanszírozására. A piacon egyedülinek számító konstrukciókat kínáló Hild Csoport ezzel a biztos háttérrel érhette el azt, hogy Magyarországon három nyugdíjasból immáron kettő a Hild Örökjáradék programot választja bizalommal.

A hatvanöt évnél idősebb, 5 millió forint érték feletti saját ingatlannal rendelkezőknek teljes körű szolgáltatást ajánló Hild József Örökjáradék Zrt. elsődleges célja a nyugdíjasok legmagasabb színvonalon történő kiszolgálása. Törekvésüknek köszönhetően Magyarországon év végéig megköttethet a háromezredik Hild Örökjáradék szerződés.

A Magyarországon országosan, több mint harmincöt nagyvárosban elérhető életjáradékot és különböző, egyedülálló szociális szolgáltatásokat nyújtó Hild mögött a legnagyobb amerikai befektetési bank, a Merrill Lynch (Bank of America) áll.

Az Egyesült Államok legnagyobb lakossági bankja a Bank of America, amely a legnagyobb betétállománnyal rendelkezik a tengerentúlon, a napokban kötötte meg felvásárlási szerződését a Merrill Lynch bankkal. A két piacvezető pénzintézet az egyik legerősebb és legnagyobb háttérrel rendelkező bankintézetet hívja életre.
A különböző profilokkal rendelkező Bank of America és Merrill Lynch szinergiája igen erős egységet alkot majd a banki szektorban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

"Nagyon örülünk a tranzakciónak, hiszen a fúziót követően ügyfeleink és cégcsoportunk mögött a világ első tíz pénzintézetébe sorolható Bank of America áll majd" - jelentette be Kézdy Gábor.

A nyugdíjasok számára jobb életminőséget és könnyebb hétköznapokat biztosító Hild Örökjáradék nem csupán három terméktípusával - a Hild Örökjáradékkal, a Hild Családi Örökjáradékkal és a Hild Megával -, hanem a különböző szolgáltatásaival is a hatvanöt év felettiek kedvében jár.

"A Hild több, mint egyszerű életjáradék, hiszen a szociális háló keretén belül szükség és igény szerint széles körű ellátást biztosítunk ügyfeleinknek, úgy mint szakápolás, házi segítségnyújtás vagy különböző alapellátás (gyógyszerkiváltás, ebédszállítás). Az idősek gyakori magányát és elszigeteltségét egyedi és jól bevált megoldással igyekszünk elviselhetővé tenni. Így az Örökjáradék Program keretén belül életre hívtuk a Hild Klubot, ahol szellemi vetélkedők, egészségügyi előadások, úti beszámolók vagy akár közös kirándulások várják díjmentesen a ügyfeleinket és a nyugdíjas korúakat egyaránt." - mondta a vezérigazgató a Hild Románia megnyitásakor.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2023. március 24. 09:48
Tamásék felvették a babváró hitelt, de aztán a gyerek születése után elváltak. Ezután tudni szerette...
Holdblog  |  2023. március 24. 09:14
Az elmúlt napokban attól volt hangos a Twitter egy nem is olyan kis szeglete, hogy Balaji Srinivasan...
MEDIA1  |  2023. március 24. 08:59
A gyerekek médiafogyasztása és ezen belül a tévénézés fontos szerepet tölt be a jövő generációjának...
KonyhaKontrolling  |  2023. március 24. 07:51
Azok, akik bármilyen befektetésekről szóló, fogyasztók érdekekeit szem előtt tartó írást olvastak má...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?