13 °C Budapest

Robbantott az OTP Lakáslízing: egyedülálló újdonságok a piacon!

Pénzcentrum
2008. július 10. 13:36

A ma tartott sajtótájékoztató keretében bemutatta új termékeit hazánk piacvezető lízingtársasága, az OTP Lakáslízing Zrt. Az akciós lízingtermékeket új- és használt lakásra egyaránt igénybe lehet venni, az innováció két fő tárgya az alacsony induló törlesztőrészletek és az induló költségek elengedése. A kedvezmények július első napjától érvényesek, egy tízmilliós japán jen alapú lakáslízing törlesztőrészlete mindössze 25 559 forint lesz az első hat hónapban.

A sajtótájékoztatót Dr. Dunavölgyi Mária vezérigazgató nyitotta meg, aki elmondta, hogy különösen fontos esemény ez a cég életében, a piacvezető helyzetük érősítése érdekében újabb és kedvezőbb konstrukciók kidolgozásával tovább kívánják bővíteni termékpalettájukat. A lízingtermékek eddig is számos előnyt kínáltak az ügyfelek számára, de a mostani fejlesztésektől az érdeklődés fokozódására számítanak.

Az induló költségek elengedésének köszönhetően egy 15 millió forintos új építésű lakásba nulla forint önerővel be lehet majd költözni. Mivel az új lakás birtokba vétele és berendezése jelentős terheket ró az ügyfelek vállára, ezért az OTP Lakáslízing az első hat hónapban kedvezményes - 170 bázisponttal csökkentett - lízingdíjat számít csak fel.

A lakáslízing az új lakásra vágyó ügyfelek számára hosszú távon a legolcsóbb finanszírozási forma és a bankok által lakáshitelek esetében alkalmazott akciók követése tovább növelheti a lízingcég ügyfeleinek számát. Amennyiben sikeres lesz a piac követése a nyári akció keretében, akkor elképzelhető, hogy meghosszabbítják majd a kedvezményes időszakot.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20