4 °C Budapest

Egy megértő partner mindennél többet ér

Pénzcentrum
2007. május 7. 09:05

A terveink útjában álló életvitelbeli, érzelmi és anyagi akadályok elhárításához mindennél többet adhat egy megfelelő társ. Nem könnyű ilyet találni a sok személytelennek tűnő pénzügyi ajánlat között. De nem is lehetetlen.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ha tervezett kiadásaink pusztán pénzügyi megoldását tekintjük, látszólag nincs hiány a különféle hitelekben, melyek figyelmünkért versengenek. Amikor azonban lépni akarunk és jobban megnézzük az ajánlatokat, az a benyomásunk támad, mintha egy kaptafára készülnének a bankok forgatókönyvei, melyekbe valahogyan mindig épp a saját elképzelésünk nem illik bele.

Ennek oka az, hogy a legtöbb pénzintézet csak a saját logikáját követi. Gyakran már az apróbetű előtt — de legkésőbb ott — kiderül, hogy aki nem ismeri eléggé célkitűzéseink természetét, az nem tud megfelelő eszközt adni azok eléréséhez.

Van tehát egy szempont, mely még az előzőekben érintett életvitelbeli, érzelmi és pénzügyi akadályoknál is alapvetőbb. A társas, az emberi tényező. Amikor valamire törekszünk, nincs lényegesebb, mint megtalálni azt a partnert, aki nem kételkedik terveinkben. Aki úgy segít, hogy megérti vágyaink sietős és mégis kissé határozatlan természetét.

Ez a szemlélet a pénzügyekben is nagy különbség. Miért kellene életidegen konstrukciókhoz igazítani a terveinket ahelyett, hogy a hitel igazodna hozzájuk? Pontosan ez a megközelítés alkotja a Magyar Cetelem Bank link: http://www.cetelem.hu koncepciójának a lényegét.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Álmainkra ugyanis nemcsak a türelmetlenség jellemző, hanem az is, hogy sokszor kevéssé körvonalazottak. Ha biztos is például, hogy lakásunk otthonosabbá tétele a legközelebbi célkitűzés, a forrás gyors megszerzése után mégis szeretnénk szabadon, rugalmasan, akár egy váratlan jó ötletre hallgatva eldönteni, hogy egy nagyobb kanapé vagy inkább új konyhabútor lesz-e belőle.

Ilyen és sokféle hasonló helyzet rugalmas és gyors finanszírozását szolgálják azok a személyi kölcsönök link: http://cetelem.hu/szemelyi_kolcson, melyeknek sajátságait a következő írásban foglaljuk össze.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?