2 °C Budapest

Egy megértő partner mindennél többet ér

Pénzcentrum
2007. május 7. 09:05

A terveink útjában álló életvitelbeli, érzelmi és anyagi akadályok elhárításához mindennél többet adhat egy megfelelő társ. Nem könnyű ilyet találni a sok személytelennek tűnő pénzügyi ajánlat között. De nem is lehetetlen.

Ha tervezett kiadásaink pusztán pénzügyi megoldását tekintjük, látszólag nincs hiány a különféle hitelekben, melyek figyelmünkért versengenek. Amikor azonban lépni akarunk és jobban megnézzük az ajánlatokat, az a benyomásunk támad, mintha egy kaptafára készülnének a bankok forgatókönyvei, melyekbe valahogyan mindig épp a saját elképzelésünk nem illik bele.

Ennek oka az, hogy a legtöbb pénzintézet csak a saját logikáját követi. Gyakran már az apróbetű előtt — de legkésőbb ott — kiderül, hogy aki nem ismeri eléggé célkitűzéseink természetét, az nem tud megfelelő eszközt adni azok eléréséhez.

Van tehát egy szempont, mely még az előzőekben érintett életvitelbeli, érzelmi és pénzügyi akadályoknál is alapvetőbb. A társas, az emberi tényező. Amikor valamire törekszünk, nincs lényegesebb, mint megtalálni azt a partnert, aki nem kételkedik terveinkben. Aki úgy segít, hogy megérti vágyaink sietős és mégis kissé határozatlan természetét.

Ez a szemlélet a pénzügyekben is nagy különbség. Miért kellene életidegen konstrukciókhoz igazítani a terveinket ahelyett, hogy a hitel igazodna hozzájuk? Pontosan ez a megközelítés alkotja a Magyar Cetelem Bank link: http://www.cetelem.hu koncepciójának a lényegét.

Álmainkra ugyanis nemcsak a türelmetlenség jellemző, hanem az is, hogy sokszor kevéssé körvonalazottak. Ha biztos is például, hogy lakásunk otthonosabbá tétele a legközelebbi célkitűzés, a forrás gyors megszerzése után mégis szeretnénk szabadon, rugalmasan, akár egy váratlan jó ötletre hallgatva eldönteni, hogy egy nagyobb kanapé vagy inkább új konyhabútor lesz-e belőle.

Ilyen és sokféle hasonló helyzet rugalmas és gyors finanszírozását szolgálják azok a személyi kölcsönök link: http://cetelem.hu/szemelyi_kolcson, melyeknek sajátságait a következő írásban foglaljuk össze.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. november 28. 21:06
Ugyanazokért a valótlanságékért kényszerült bocsánatot kérni ma a Telex és a 444 is az igazságügyi m...
iO Charts  |  2022. november 28. 18:00
Az elmúlt pár hónapban elég sok olyan esemény történt, ami felforgatta a világpiacot. Tombol az infl...
Bankmonitor  |  2022. november 28. 16:20
Több, mint meglepő tapasztalattal gazdagodhatnak mindazok a házaspárok, akik úgy adják be a bankhoz...
Holdblog  |  2022. november 28. 15:56
A lítium különböző kémiai vegyületek formájában kerül felhasználásra számtalan ipari alkalmazás sorá...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?