24 °C Budapest

K&H lakáshitel ingyenes törlesztési biztosítással

Pénzcentrum
2007. április 3. 08:01

Egy hosszú lejáratú vagy nagyobb összegű ingatlanfedezetes hitel felvételekor sokakban merül fel a kérdés, hogy mi történne, ha átmenetileg fizetési nehézségek akadályoznák a törlesztést. Természetesen nagyon fontos, hogy a családi otthont ne kelljen kényszerűségből értékesíteni. Azok, akik most a K&H ingatlanfedezetű lakás- vagy személyi hitele felvétele mellett döntenek, emellé még egy okos pénzügyi lehetőséget választhatnak: ingyenes törlesztési biztosítást, vagy az induló költségek elengedését. Sőt a csak a kamat megfizetése mellett igényelhető konstrukció esetén mindkét kedvezményes lehetőség egyszerre vehető igénybe.

A K&H Bank most ismét az okos pénzügyi döntés lehetőségét kínálja azoknak, akik élni kívánnak az ingatlanfedezetű hitelek nyújtotta lehetőségekkel, ugyanakkor szeretnék biztosítani magukat a törlesztési időszak alatt esetleg előforduló átmeneti keresőképtelenség idejére is. A K&H ingatlanfedezetű lakás- vagy személyi hiteleihez ugyanis most a K&H otthonvédelmi program részeként választható ingyenes törlesztési biztosítás, vagy az induló költségek (a szerződéskötési díj valamint a tulajdoni lap, térképmásolat és az értékbecslés költségének) elengedése társul, utóbbi akár 330.000 forintig (THM=5,35-13,45%). Ezen felül, amennyiben a hitelt felvevő még nem biztosította volna új otthonát, most a K&H fészek otthonbiztosítással, vagy a K&H start fészek otthonbiztosítással ezt megteheti, ráadásul ennek díjából egy éven keresztül most 10 százalék kedvezményt is kap. A fenti kedvezmények forint, svájci frank és euró alapú ingatlanfedezetű hitelek esetében egyaránt igénybe vehetők.

Egy esetlegesen bekövetkező hosszan tartó betegség, baleset, vagy munkanélküliség átmenetileg keresőképtelenséggel járhat: ezekben az esetekben pedig problémát jelenthet fennálló hitelünk törlesztése. Ilyen helyzetekben nyújthat megoldást a a K&H otthonvédelmi program részeként az akció keretében ingyenesen választható törlesztési biztosítás: ennek igénybe vételével az említett átmeneti időszakokban a K&H Biztosító fizeti az esedékes törlesztő részleteket, a szerződésben meghatározott feltételek szerint. A K&H otthonvédelmi programot bárki igénybe veheti, aki a K&H bank K&H üzleti feltételű lakáshitelét, K&H ingatlanfedezetű személyi hitelét, vagy K&H könnyűhitelét igényli.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 22. 07:01
Archívumunkból (2018) Spin-off A vállalati tranzakciók különös világot képviselnek. A tanácsadók és...
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
Kiszámoló  |  2022. május 20. 10:53
Van egy angol kifejezés, a hedonic treadmill, amit nagyon nehéz magyarra lefordítani. (Ha valakinek...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?