K&H lakáshitel ingyenes törlesztési biztosítással

Pénzcentrum
2007. április 3. 08:01

Egy hosszú lejáratú vagy nagyobb összegű ingatlanfedezetes hitel felvételekor sokakban merül fel a kérdés, hogy mi történne, ha átmenetileg fizetési nehézségek akadályoznák a törlesztést. Természetesen nagyon fontos, hogy a családi otthont ne kelljen kényszerűségből értékesíteni. Azok, akik most a K&H ingatlanfedezetű lakás- vagy személyi hitele felvétele mellett döntenek, emellé még egy okos pénzügyi lehetőséget választhatnak: ingyenes törlesztési biztosítást, vagy az induló költségek elengedését. Sőt a csak a kamat megfizetése mellett igényelhető konstrukció esetén mindkét kedvezményes lehetőség egyszerre vehető igénybe.

A K&H Bank most ismét az okos pénzügyi döntés lehetőségét kínálja azoknak, akik élni kívánnak az ingatlanfedezetű hitelek nyújtotta lehetőségekkel, ugyanakkor szeretnék biztosítani magukat a törlesztési időszak alatt esetleg előforduló átmeneti keresőképtelenség idejére is. A K&H ingatlanfedezetű lakás- vagy személyi hiteleihez ugyanis most a K&H otthonvédelmi program részeként választható ingyenes törlesztési biztosítás, vagy az induló költségek (a szerződéskötési díj valamint a tulajdoni lap, térképmásolat és az értékbecslés költségének) elengedése társul, utóbbi akár 330.000 forintig (THM=5,35-13,45%). Ezen felül, amennyiben a hitelt felvevő még nem biztosította volna új otthonát, most a K&H fészek otthonbiztosítással, vagy a K&H start fészek otthonbiztosítással ezt megteheti, ráadásul ennek díjából egy éven keresztül most 10 százalék kedvezményt is kap. A fenti kedvezmények forint, svájci frank és euró alapú ingatlanfedezetű hitelek esetében egyaránt igénybe vehetők.

Egy esetlegesen bekövetkező hosszan tartó betegség, baleset, vagy munkanélküliség átmenetileg keresőképtelenséggel járhat: ezekben az esetekben pedig problémát jelenthet fennálló hitelünk törlesztése. Ilyen helyzetekben nyújthat megoldást a a K&H otthonvédelmi program részeként az akció keretében ingyenesen választható törlesztési biztosítás: ennek igénybe vételével az említett átmeneti időszakokban a K&H Biztosító fizeti az esedékes törlesztő részleteket, a szerződésben meghatározott feltételek szerint. A K&H otthonvédelmi programot bárki igénybe veheti, aki a K&H bank K&H üzleti feltételű lakáshitelét, K&H ingatlanfedezetű személyi hitelét, vagy K&H könnyűhitelét igényli.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?