Fordult a kocka! Itt a megoldás pénzügyi problémáidra...

Pénzcentrum
2007. február 10. 09:00

Megtalálhatod a legjobb hitel-, befektetési- és biztosítási ajánlatot egyetlen gombnyomásra? A napokban beszámoltunk arról, hogy útjára indult a Pénzszerző.hu oldal, melyen könnyen versenyeztetheted a pénzügyi közvetítőket, akik egy rövid tender feladása után személyre szabott ajánlatot tesznek neked.

A jövőben oldalunkon, a híreket böngészve is könnyedén kaphatsz segítséget e területeken, a Pénzszerző.hu versenyeztető felületét ugyanis az alábbi ábrán pirossal jelzett pozícióban elhelyeztük oldalunkon.


 


A lakóhely és a keresett szolgáltatás kiválasztásával egyszerűen indíthatunk tendereztetést. A "Versenyeztetek" gomb megnyomása után egy adatlappal találkozhatunk, amelynek kitöltése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeresen versenyeztessük meg a számunkra releváns közvetítőket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Reméljük, hogy portálunk legújabb szolgáltatása nagyban hozzájárul aktuális pénzügyi problémáid megoldásához, illetve segítséget kapsz a megfelelő szolgáltató megtalálásához.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?