Nagy verseny, egyedi temékek

Pénzcentrum
2006. október 20. 10:00

Immár Spanyolország második legnagyobb bankja, a BBVA is kénytelen meglepő újdonságokat bevezetni az új ügyfelek megszerzése érdekében: közvetlenül a bankfiókban lehetséges a gépjárművek, vagy egyéb műszaki cikkek megvásárlása. Hasonlóan nagy a verseny Európa-szerte- írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Több európai bank kényszerül fiókjaiban kávézósarok, vagy Internet-pontok kialakítására, annak érdekében, hogy új ügyfeleket szerezhessen.

Magyarországon azért még itt nem tartunk, hiszen a növekedési lehetőségek még nem igényelnek ilyen drasztikus változtatásokat, sőt mi több, a hitelintézeti törvény szigorú előírásai is gátolják a nem pénzügyi termékek megjelenését - mondta Binder István, a PSZÁF szóvivője.

A Raiffeisen Bank az Okos kártyával lépett piacra, amely a betéti- és hitelkártyák tulajdonságait ötvözi. Személyre szabható kártyával rukkolt elő a K&H Bank is, valamint itt igényelhető az újratöltődő személyi kölcsön konstrukció is. Az MKB Bank, és az Allianz Hungária együttműködéséből született a magyar piacon egyedülálló, biztosítási csomaggal ötvözött hitelkártya. Az OTP Bank árfolyamgarancia-szolgáltatást vezetett be, a Budapest Bank pedig befektetési kártyát bocsátott ki, és bevezette az adósságrendező-hitelt. Hasonló módon új konstrukció az Erste Bank Futam Betétje, s a CIB Bank üzleti hitelkártyája is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?