Egyedi bankkártyát akarsz? - Itt a K&H válasza!

Pénzcentrum
2006. október 16. 16:00

Egyedülálló, személyre szabható, egyedi bankkártyát vezet be a K&H Bank, melynek új szolgáltatása révén novembertől mindenki maga alkothatja meg saját kártyáját. A kártyakép egyszeri díja 850 Ft, aki azonban 2007. február 1-jéig igényli az énkártyát, annak az első éves kártyadíjat elengedi a bank - tudtuk meg a sajtótájékoztatón.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A rendezvényen Győzike, Bea, Miló Viktória, Tóth Vera és testvére Tóth Gabi és az Aktívos Szebeni István valamint Till Attila is jelen volt. A K&H előre elkészítette ezen sztárok képével az énkártyákat, mintegy bemutatva, mire is számíthatunk.

Az új szolgáltatás elsőként a MasterCard betéti kártyák esetében lesz elérhető, november 30-tól. Az újítást nyáron vezették be Belgiumban, Hollandiában és Dániában, ahol az egyedi kártyák néhány hónap alatt hatalmas sikert értek el. (Belgiumban kevesebb mint 3 hónap alatt több mint 100 ezer énkártyát igényeltek a KBC-től.) "A kártya banktechnikai értelemben nem hoz semmi újdonságot, egyszerűen csak szép" - hangsúlyozta ki Dr. Bába Ágnes.

A megrendelés és a fotófeltöltés a www.enkartya.kh.hu honlapon történhet, az ügyfelek pedig 15 munkanapon belül hozzá is juthatnak egyedi kártyájukhoz. Az oldal október 16-tól november 30-ig egyben regisztrációs felületként is működik.

A kártyára természetesen nem lehet jogdíjköteles, megbotránkoztató, illetve bárkit sértő képet, grafikát feltetetni.

Magyarországon a K&H Banknak közel 600 ezer bankkártyája van. A bankok elsősorban azért igyekeznek egyedi kártyákat kínálni, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy a saját magunk által kiválasztott, egyedi kártyákat jobban szeretjük, így a pénztárca tetejére kerülnek, azaz többet is költünk velük, ami természetesen előnyös a banknak.

Győzike szerint, ha ő rajta van a kártyáján és még az RTL Klub is utal rá, akkor minden rendben van...

Mint megtudtuk, Győzikés kártyánk csak akkor lehet, ha az RTL sztárja ehhez hozzájárul. A kártya a bank tulajdonában van, azaz a bank felügyeli, hogy ne legyen rajta törvénytelen tartalom.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 4. 19:20