1 °C Budapest

Újra pénzváltásban utazik a K&H?

Pénzcentrum
2006. augusztus 3. 10:00

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete július 27-én hozzájárult ahhoz, hogy a Hévinvest Spa-Golf Idegenforgalmi és Szolgáltató Zrt. a K&H Bank ügynökeként pénzváltói tevékenységet végezzen a kezelésében lévő Hotel Európa Fit superior szállodában.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete július 27-én hozzájárult ahhoz, hogy a Hévinvest Spa-Golf Idegenforgalmi és Szolgáltató Zrt. a K&H Bank ügynökeként pénzváltói tevékenységet végezzen a kezelésében lévő Hotel Európa Fit superior szállodában - írja a Napi.

Emlékezetes, hogy a K&H 2004. július végén különösebb indoklás nélkül vonult ki a pénzválói piacról, melyen korábban a legnagyobb ügynökhálózatot üzemeltette.

A bank az egyik legforgalmasabb hévízi szálloda kérését azért teljesítette, mert szorosabb kapcsolatot szeretne kiépíteni a szálloda üzemeltetőivel.

A K&H az országban a legerősebb pozíciókkal rendelkezik a szállás- és vendéglátó-ipari vállalkozásoknál a bankkártya-elfogadás területén, ezen főtevékenység mellett kiegészítő szolgáltatás lehet a pénzváltás.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?