0 °C Budapest

Költöznél? - Neked szól a költözési lakáshitel!

Pénzcentrum
2006. március 6. 09:24

Az Inter-Európa Bank elindította új, Költözési lakáshitelét, amely a költözéskor előforduló, átmeneti finanszírozási problémákra ad megoldást.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Inter-Európa Bank elindította új, Költözési lakáshitelét, amely a költözéskor előforduló, átmeneti finanszírozási problémákra ad megoldást.

 

Az Inter-Európa Bank Költözési lakáshitelével álmai otthonát úgy tudja az ügyfél megvásárolni, hogy még két éve marad meglévő lakása értékesítésére illetve a jelenlegi otthonából való átköltözésre. Mindezt úgy, hogy a Költözési lakáshitel után havi törlesztőrészletet nem kell fizetnie!

 

A Költözési lakáshitelt a lakásukat lecserélő, használt vagy új lakást vásárló, vagy éppen új lakást építő ügyfeleknek szánják.

 

A Költözési lakáshitel esetében a Bank az eladásra szánt lakást vonja be elsődlegesen fedezetként. A hitel maximum két évre áthidaló jellegű segítséget nyújt, ezen időszak alatt kell a meglévő lakást értékesíteni, és az eladási árból kell a hitelt és járulékait visszafizetni. Eközben a megvásárolni, felépíteni kívánt lakásra a hagyományos módon tud az ügyfél lakáshitelt felvenni, így a két hitel segítségével akár önerő nélkül is hozzájuthat álmai lakásához.

 

A költözési hitel természetesen önállóan, a hagyományos lakáshitelek nélkül is igénybe vehető.

 

A feltételek:

 

1. A Bank legfeljebb két éves lejáratú, legkésőbb a lejáratkor egy összegben visszafizetendő Költözési lakáshitelt nyújt.
2. A Költözési lakáshitelnél az ügyfélnek sem havi tőketörlesztési, sem havi kamatfizetési kötelezettsége nincs.
3. A kölcsönt és járulékait legkésőbb két év múlva, az értékesítésre kerülő ingatlan eladási árából kell visszafizetnie a Banknak.

 

A Költözési hitel előnyei

· 0 Ft-os törlesztőrészlet akár 2 éven keresztül, a hitelt az értékesítésre kerülő ingatlan eladási árából kell visszafizetni.
· Segítségnyújtás a költözéshez, úgy, hogy akár 0%-os önerővel is lépni tud az ügyfél: a megvásárolni kívánt lakáshoz szükséges foglalót, vagy új építésű lakás esetén az első részteljesítéseket ebből tudja fedezni.
· A Költözési lakáshitel ugyanolyan kedvezményes, jelenleg akciós kamatkondíciókkal indul, mint a Bank adott devizanemben nyújtott megfelelő, piaci kamatozású lakáshitelei. THM: 5,84%-12,96%.
· A Költözési lakáshitel svájci frank, euró és forint alapon is elérhető.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 8. szerda
Mária
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?