2 °C Budapest

Lakáslízing a HVB-nél is

Pénzcentrum
2006. február 21. 10:59

A HVB Leasing Hungary, mint az ingatlanlízing piac hosszú évek óta piacvezető társasága, február 22-től elindítja lakáslízing szolgáltatását ügyfeleinek. A lakáslízing sokoldalú lehetőségével jelenleg elsősorban azon ügyfeleknek kínál érdekes alternatívát, akik nem jogosultak az állami támogatásokkal kiegészített hitelfelvételi lehetőségekre. A kérelmezők megfelelő fizetőképességgel, alacsonyabb önerővel, esetenként önerő nélkül is lakáshoz juthatnak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A HVB Leasing Hungary, mint az ingatlanlízing piac hosszú évek óta piacvezető társasága, február 22-től elindítja lakáslízing szolgáltatását ügyfeleinek.

A lakáslízing sokoldalú lehetőségével jelenleg elsősorban azon ügyfeleknek kínál érdekes alternatívát, akik nem jogosultak az állami támogatásokkal kiegészített hitelfelvételi lehetőségekre. A kérelmezők megfelelő fizetőképességgel, alacsonyabb önerővel, esetenként önerő nélkül is lakáshoz juthatnak.

Az új és használt lakásokat egyaránt finanszírozó, HVB Leasing Hungary hosszú távú finanszírozási megoldást kínál rendkívül gyors ügyintézés, leegyszerűsített adminisztrációs ügymenet és versenyképes kamatterhek mellett. A termékkel kapcsolatos információk a HVB Bank Hungary Zrt.  teljes fiókhálózatán keresztül is elérhetőek lesznek.

A szabadon választott, de minimum 7,5 millió HUF összeg 5-25 év futamidőre igényelhető. A törlesztés történhet forintban, vagy a finanszírozás devizanemében, svájci frankban illetve euróban. A lízing nagy előnye, hogy a jövedelemalapú adósminősítés, valamint ingatlanértékelés kedvező eredménye esetén új lakásoknál akár önerő nélküli 100% finanszírozást tesz lehetővé.

A HVB Leasing Hungary szakértői a zárt és nyílt végű pénzügyi lízing termékekkel az adott helyzetre az ügyfél számára legmegfelelőbb konstrukciót ajánlják. Amíg a zárt végű modellnél a lízingdíjak megfizetése után a lízingbevevő automatikusan tulajdont szerez, addig a nyílt végű modellnél opciós jogot érvényesíthet. A jog tényleges lehívása vagy a lízingbevevő vagy egy általa megjelölt harmadik fél útján történik.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?