2 °C Budapest

Lakáshitel 1,49 százalékért

Pénzcentrum
2006. január 11. 11:41

Folytatódik a kamatakció a HVB Banknál, így továbbra is igen kedvező feltételekkel, évi 1,49 százalékos kamattal vehetőek fel 2006. januárjában is a HVB Bank Hungary Rt. svájcifrank-alapú jelzáloghitelei.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A kamatakció időtartamának meghosszabbításával 2006 januárjában is egységesen 1,49 százalékos kamattal kínálja a HVB Bank Hungary Rt. a svájcifrank-alapú piaci kamatozású lakáscélú jelzáloghiteleit és a HVB Szabad Felhasználású Jelzáloghitelt is.
Az akciós kamat minden hitelösszegre érvényes, így már egymillió forint feletti összeg felvétele esetén is csupán 1,49 százalék a kamat, ez gyakorlatilag mindössze a fele az egyébként felszámítandó, 2,99 százalékos, nem akciós lakáshitel kamatának. Még nagyobb engedményt jelent az akciós kamat a HVB Szabad Felhasználású Jelzáloghitel esetében, mely 3,99 százalék helyett szintén 1,49 százalék.
Az akció igénybevételével így egy 20 éves futamidejű, 15 millió forintos HVB Lakáshitel esetén akár 43.206 Ft, a HVB Szabad Felhasználású Jelzáloghitel esetén pedig akár 88.872 Ft is megtakarítható az akció ideje alatt.
A HVB Bank a hitelszerződés megkötését követő 3 hónapban díjmentesen vállalja egy HVB Nonstop Bankszámla vezetését. A számlavezetéshez kapcsolódó ingyenes szolgáltatások a 3 hónap leteltét követően is díjmentesek maradnak.
A HVB Bank honlapján (www.hvb.hu) elérhető hitelkalkulátor segítségével bárki gyorsan és egyszerűen kiszámíthatja a havi törlesztő részlet mértékét a hitelösszeg és a futamidő megadásával.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 9. 09:57