4 °C Budapest

Diákhitel ? Menjen a CIB-hez

Pénzcentrum
2006. január 6. 10:47

Az év elejétől a CIB Bank közel 80 egységből álló országos hálózatának valamennyi fiókjában igényelhető a Diákhitel.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Az év elejétől a CIB Bank közel 80 egységből álló országos hálózatának valamennyi fiókjában igényelhető a Diákhitel.
A jogosultak már eddig is rendkívül nagy számban kérték hitelük CIB Bankban vezetett folyószámlára történő utalását, amire tekintettel a CIB Bank csatlakozott azon pénzintézetekhez, amelyek fiókjaiban igényelhető a Diákhitel, sőt - ha szükséges - a későbbi egyéb ügyintézés is lebonyolítható.
Mint ismeretes az államilag létrehozott, és a Diákhitel Központ Rt. által kezelt, méltányos hitellehetőség révén a felsőoktatásban tanuló, jogosult igénylő – választása szerint – havi 15, 21, 25 illetve 30 ezer forint összeghez juthat, akár egy szemeszterre előre. A törlesztést csupán a felsőoktatási tanulmányok befejezését követően kell elkezdeni. A törlesztőrészlet összege vállalható, és a majdani jövedelemtől függ.
Ügyfeleink számára a Diákhitel igényléséhez szükséges hiteligénylési csomagot díjmentesen biztosítjuk.
A Diákhitelt igénylő fiatalok számára rendkívül kedvező kondíciókkal kínáljuk a CIB Start Számlacsomagot, mely számtalan díjmentes szolgáltatást biztosít: díjmentes a bankszámlavezetés, korlátlan számú átutalás a CIB Internet Bankon keresztül, a Biztonsági SMS (a CIB Internet Bankba történő bejelentkezésekről és esetleges letiltásról), a CIB Mobilbank Kártyafigyelő szolgáltatás, valamint az interneten keresztüli biztonságos vásárlásokra kifejlesztett CIB Internetkártya is. Mindezeken túl havonta két alkalommal jutalékmentes a készpénzfelvétel bármely belföldi készpénzkiadó automatából, és bankunk elengedi a - belföldön és külföldön egyaránt használtható - VISA Electron bankkártya első éves kártyadíját is.
A CIB Start Megtakarítási Program keretében elhelyezett összegre a CIB Bank lekötés nélkül fizet kiemelkedően magas – jelenleg évi 5,25% - prémium kamatot, amennyiben az adott hónapban terhelés nem történt, és a számlára érkezett jóváírás elérte az előírt mindössze 2.000 forint minimum összeget.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?