17 °C Budapest

Garantáltan kapsz hitelt

Pénzcentrum
2006. január 5. 15:47

Ingyenes és automatikus garanciavállalást biztosít az Európai Beruházási Alap (EIF) fejlesztési hitel felvétele esetén a kis- és középvállalatok számára, a HVB Bankkal megújított szerződés alapján. A HVB Bank Hungary Rt. e megállapodás értelmében egyszerűsített feltételek mellett nyújthat fejlesztési hiteleket olyan kkv-k részére, akik maguk nem rendelkeznek elég biztosítékkal.

Ingyenes és automatikus garanciavállalást biztosít az Európai Beruházási Alap (EIF) fejlesztési hitel felvétele esetén a kis- és középvállalatok számára, a HVB Bankkal megújított szerződés alapján. A HVB Bank Hungary Rt. e megállapodás értelmében egyszerűsített feltételek mellett nyújthat fejlesztési hiteleket olyan kkv-k részére, akik maguk nem rendelkeznek elég biztosítékkal.
2007. június 30-ig hosszabbította meg a napokban keretmegállapodását a HVB Bank Hungary Rt. az Európai Beruházási Alappal. Így a magyarországi hitelezési piacon továbbra is egyedülállóan előnyös biztosítéki feltételekkel juthatnak fejlesztési hitelekhez a kis- és középvállalatok a HVB Bankon keresztül. Az EIF a kkv-k hitelhez jutásának támogatására - az Európai Közösség különösen kis- és középvállalkozások számára létrehozott Többéves Vállalati és Vállalkozási Programjának keretében - garanciát vállal a HVB Bankon keresztül igénybe vett fejlesztési hitelekért.
Az EIF garanciavállalásról megújításra került keretmegállapodása lehetővé teszi, hogy a HVB Bank igen kedvező feltételrendszer mellett biztosítson finanszírozási forrást olyan kis- és középvállalatok számára, amelyek nem rendelkeznek elegendő biztosítékkal hitel felvételéhez. Az EIF garanciavállalása nem jelent többletköltséget, illetve nem igényel külön ügyintézést sem, mivel a szolgáltatás ingyenes és a feltételeknek megfelelő ügyletek esetében automatikus. Az Európai Beruházási Alap a hitel tőkeösszegének és kamatainak 50 százalékára vállal garanciát!

A lehetőség minden olyan kis- és középvállalkozás számára nyitott, amelynek árbevétele legfeljebb 50 millió euró és alkalmazottainak létszáma nem haladja meg a 100 főt a hitelszerződés aláírásának időpontjában. A hitel futamideje háromtól tíz évig terjedhet. A hitel célja telephely létesítés, vagy korszerűsítés, illetve tárgyi eszközök és immateriális javak beszerzése is lehet.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 26. 09:59
Perintfalvi Rita katolikus teológus immár jogerősen is sajtópert nyert a Mandiner című, a kormánypár...
Holdblog  |  2024. április 26. 08:56
HOLD After Hours. Szabó Lászlóval helyre tesszük a szövőlepkéket, a kapitalizmust, a kapitalizmus kr...
KonyhaKontrolling  |  2024. április 26. 07:45
A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai b...
Bankmonitor  |  2024. április 26. 06:26
Amióta csökken az infláció és az alapkamat, azóta egyre olcsóbbak a lakáshitelek is. A Bankmonitor s...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem