Injection with insulin pen

Őrült népbetegség terjed hazánkban: magyarok ezrei sétálnak bele önként

2023. január 25. 21:01

Az internetet tele van ígéretesebbnél-ígéretesebb fogyókúrás módszerekkel. Van, amelyik villámgyors súlyvesztést garantál: fehérjével vagy csak szénhidrát bevitellel, kizárólag folyadékot, esetleg bébiétellel, kapszulákat fogyasztva. A Fókusz megkérdezte  Dr. Tóth Tamás fogyókúrás szakértőt, hogy mire érdemes figyelnie azoknak a diétázóknak, akik nem szeretnék veszélybe sodorni az egészségüket.

Nemrég nagy port kavart Tatár Csilla posztja azokról a sztárokról, akik egy új divathóbort szerint, cukorbetegek számára kifejlesztett injekcióval fogytak csontsoványra. Szabó Zsófit pedig azzal szólították le, hogy megkérdezzék, ő is inzulinnal fogyott-e le. Persze ő ezt az első perctől fogva cáfolta.

Az inzulinos módszert érthető módon még senki sem vállalta eddig magára, pletykák azonban keringenek arról, hogy kik lehetnek a csaló sztárok.  Dr. Tóth Tamás, fogyókúrás szakértő mindenkit óvva int attól, hogy a celebeket tekintse követendő példának. A részletekről az RTL Fókusz című műsorában beszélt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm