0 °C Budapest
Newborn baby boy at hospital with identity tag on feet, close up

Milliókba is kerülhet a szülés: ezt csak nagyon kevés kismagam engedheti meg magának

2022. november 8. 21:59

Összesen hat magánkórház szülési adatait hasonlította össze egy kiadvány. A kutatásból kiderült, hogy akár 2,6 millió forintra is felmehet egy szülés ára – számolt be az infostart.hu.

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt a magánszülések száma Magyarországon a TOP 30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben című kiadvány szerint. A magánkórházak adatszolgáltatásából kiderült, hogy 2021-ben 46 százalékkal nőtt meg a magánszülések száma: ez az arány országosan 4 százalékra emelkedett, míg Budapesten majdnem 23 százalékot ért el a magánegészségügyben született gyerekek száma.

Ami az árakat illeti 700 ezer forinttól egészen 2,6 millió forintot is elkérhetnek a szolgáltatásért:az exlúzív csomag 6500 euróba (több mint 2,6 millió forint), míg az alapcsomag kerül 1,1 millió forintba a Maternity Magánklinikán.

De a többi magánintézményben sem sokkal olcsóbb a szülés: a TritonLife Róbert Magánkórházban – ahol egyébként a legtöbb magánszülés történt tavaly – 875 ezer forintba kerül az alapcsomag, de válaszhatjuk az 1,595 millió forintos gyémántcsomagot is. Ebben az esetben emelt szintű az újszülött ellátása, és akár családi szobás elhelyezés és prémium étkezés is igényelhető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai az 5. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/5. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 6. héten 484 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 6. hétfő
Dorottya, Dóra
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?