27 °C Budapest
Yellow vitamin pills isolated on a white background

Így alapítottak magyar orvosok sikeres gyógyszercéget: a válság alatt is nagyot fejlődtek

2021. június 23. 11:41

Nem egy kész terméket akartak eladni, hanem a piac ismeretében fejlesztettek olyan termékeket, amelyekre a vásárlóknak szükségük van. Orvosként indultak mégis hamar meghatározó piaci szereplővé váltak a gyógyszeriparban. Dr. Jójárt Ferenc és felesége, Dr. Kardos Mária ma sem szakadtak el a hivatásuktól: gyakorló orvosként tapasztalták meg az egészségügy szépségét és kihívásait, majd létrehozva saját gyógyszeripari vállalkozásukat, mára tömegek gyógyulásához járulnak hozzá.

A Szent-Györgyi Albert nevével fémjelzett C-vitaminkészítményeket és egyéb étrend-kiegészítő termékeket gyártó és forgalmazó szegedi családi vállalkozás, a Goodwill Pharma alapfilozófiája: a jó egészséget, a jóakaratot, az értékteremtő szellemiséget határozták meg maguknak. A 25-dik éve töretlenül 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás komplex egészségtudatos gondolkodása vezetett odáig, hogy miközben a világ nagy része a koronavírus okozta egészségügyi és gazdasági válsággal küzdött, ők nem csupán megtartani tudták hűséges vásárlói bázisukat Magyarországon és külföldön, de innovációiknak és példamutatóan sikeres, hosszú távú stratégiájuknak köszönhetően tovább is fejlődtek - írja közleményében a cég.

A válság kellős közepén új gyártóüzemet hoztak létre, amivel megsokszorozták addigi gyártókapacitásukat, így még több emberhez juthatnak el kiváló termékeik, közvetlenül pedig még több család számára biztosítanak stabil megélhetést egy sok szempontból kiszámíthatatlan gazdasági környezetben.

A mi cégünk egy kicsit fordítva indult és működik, mint a többi piaci szereplő. Előbb voltunk gyógyszerforgalmazók és csak később váltunk termékfejlesztővé és gyártóvá, amikor pontosan láttuk, hogy a vásárlók mit keresnek, mire van szükségük, és azt miért nem találják meg másoknál

– emlékszik vissza Dr. Jójárt Ferenc. A Goodwill Pharma alapítója szerint ez a szemlélet végigkíséri a mindennapjaikat, amikor újabb és újabb brandekkel jelennek meg a vényköteles és recept nélkül kapható gyógyszerek kínálatában.

A cégalapító orvos házaspár szegedi lokálpatriótaként fontosnak tartotta, hogy fejlesztéseik között megjelenjen egyik legnagyobb nemzeti büszkeségünk, a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert szellemisége, a tudományhoz, az emberekhez, az élethez való viszonya. A legendás professzor nevét viselő vitamincsalád mára a cég egyik legismertebb és legsikeresebb terméke lett, a cégalapítás 20. évfordulóján életre hívott Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj pedig rövid idő alatt az egyik legrangosabb nem szakmai elismerés lett, amivel a páciensek kifejezhetik tiszteletüket és köszönetüket az orvostársadalom felé.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az egészség értékké vált, és egyre inkább kiemelt helyre kerül az egészségtudatos gondolkodásmód. Felelősek vagyunk az egészségünkért, a jövőnk pedig attól is függ, milyen tudatosságot adunk át a fiatalabb generációknak, hiszen az egészségünk megtartása a legjobb hosszú távú befektetés

– nyilatkozta Dr. Jójárt Ferenc.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 24. szombat
Kinga, Kincső
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?