Békéscsaba, 2021. május 27.Fekete Beáta ápoló beolt egy férfit az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcina második adagjával Békéscsabán, a Réthy Pál kórház oltópontján 2021. május 27-én.MTI/Rosta Tibor

Újfajta vakcinákat lehet foglalni a neten: már ezekre is tudsz jelentkezni

2021. május 27. 14:16

Egyes budapesti oltópontokon Janssen és Moderna is foglalható az internetes rendszerben - közölte a központi tájékoztató oldal.

Pfizer, Sinopharm, még kevés Szputnyik és egyes budapesti oltópontokon Janssen és Moderna is foglalható – közölte csütörtökön délben a Koronavírus tájékoztató oldal Facebook-bejegyzése. Idáig kórházi oltópontra még nem lehetett regisztrálni a Janssen és a Moderna vakcináira, így ez is mutatja, hogy oltóanyag bőven van, inkább az oltakozni vágyók fogytak el.

A ma reggeli koronavírusos adatközléskor azt írták, hogy a regisztráltak száma 5 millió 192 ezer fő és mivel 5 millió 56 ezren már megkapták az első oltásukat, így a regisztráltak 97%-a már hozzá is jutott a készítmények valamelyikéhez.

Fotó: Rosta Tibor, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?