1 °C Budapest
Új ételfutár hódítja meg sorra a magyar városokat: rajonganak érte

Új ételfutár hódítja meg sorra a magyar városokat: rajonganak érte

2019. szeptember 19. 08:16

Bizniszt épített az egészséges táplálkozásra, bejött neki, ráadásul vidéken. A HelloVidék Stoff Csabával, a Stoff Food alapítójával beszélgetett. Mint azt a tulajdonos elmondta, az egészséges ételkiszállítás ma már nem csak Kaposváron, hanem több somogyi és zalai területen is elérhető, de jövőre betörnek a Balatonra is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés az egészséges ételek iránt vidéken. Egyre többen ismerik fel, hogy mennyire fontos, hogy egészséges, jó minőségű alapanyagokból kell összeállítani az ételeinket, amelyek tartalmazzák azt a mennyiségű fehérjét, szénhidrátot és zsírt, amelyek számunkra optimálisak.

Ezt a trendet lovagolta meg a kaposvári Stoff Csaba, aki a helyes táplálkozást szeretné másoknak megmutatni és megtanítani, amire egy egészséges ételszállításra épülő vállalkozást hozott létre.

Az egészséges ételek iránti szenvedélyem már hosszú évtizedekre vezethető vissza és nyilvánvalónak éreztem, hogy ezekkel szeretnék foglalkozni, ezeket szeretném népszerűsíteni és minél jobban elterjeszteni

- mondta a HelloVidéknek Stoff Csaba, aki az anyagcseretípusnak megfelelő étrendre épülő menüsorról és az ideális, típusra szabott táplálkozási programról, valamint az ehhez kapcsolható gazdasági lehetőségekről, például a vidéki terjeszkedésről is árult el részleteket a HelloVidéknek.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 5. vasárnap
Vilma
48. hét
December 5.
Advent (2.)
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 4. 19:20