Raiffeisen: húzd le a kártyád, hadd szóljon a nótád!

2011. január 21. 15:22

A Raiffeisen Bank létrehozta a Ráadás Klubot, mely többféle kedvezményt és szolgáltatást biztosít az ügyfelek számára. A klub tagjai azok a legalább fél éves banki múlttal rendelkező ügyfelek lehetnek, akik meghívást kapnak a klubba, sikeresen regisztrálnak a szolgáltatás honlapján, elfogadják a részvételi feltételeket, valamint megfelelnek a kondíciós listában meghatározott egyéb feltételeknek. A bekerülésre félévenként van lehetőség.

A Raiffeisen Ráadás Klub tagjai a Raiffeisen Music, a kártyahasználati program, a banki termékkedvezmények és egyéb partneri kedvezmények előnyeit vehetik igénybe.

Raiffeisen Music

A Raiffeisen Bank partnereként az Universal Music Hanglemezkiadó Kft. zenei szolgáltatást nyújt a klubtagok részére. A szolgáltatás két fő részből (egy zenelejátszó szoftverből és Universal zenei tartalmakból) áll. A regisztrált klubtagok automatikusan hozzáférést kapnak a zenei szolgáltatáshoz. A szolgáltatással a klubtagok korlátlanul hozzáférnek az Universal folyamatosan frissülő zenei tartalmához.

Kártyahasználati program

A program két nyereményjátékból, a partneri ajándékokért folyó éves játékból, valamint a zenei élményajándékokért folyó havi játékból áll. A pontgyűjtés mechanizmusa a bankkártyával, illetve hitelkártyával történő tranzakciókon alapul, 5 ezer forint feletti bankkártyás vásárlás esetén 1 pont, míg 50 ezer forint feletti tranzakciónál 5 pont íródik jóvá a klubtagok részére. Hitelkártya esetén az előzőekben említett összeghatárok feletti tranzakcióknál 3, illetve 15 pont kerül jóváírásra.

Az éves játékban minden klubtag részt vesz, akik gyűjtött pontjaik alapján különböző szinteket érhetnek el: az 1. szinthez 100, a 2. szinthez 250, míg a 3. szinthez 500 pont elérése szükséges.

Az ajándékok listájáról az alábbi képre kattintva előugró honlapon, illetve a jogosult klubtagok felé személyre szólóan nyújtanak tájékoztatást.

 


A fenti nyereményajándékok mellett havi játék keretében a bank zenei élményajándékban részesíti azt a klubtagot, aki regisztrál a játékra és az adott hónapban a bank által megjelölt promóciós időszakon belül a legtöbb pontot gyűjtötte a "kártyás vásárlás" definíció alapján.

Fedezetlen bankszámlahitel: a klubtag által 2010. december 8-ától 2011. március 31-ig újonnan igényelt, és legkésőbb 2011. július 15-ig beállításra került Fedezetlen Bankszámlahitelek esetén a felszámított első éves kezelési költséget a bank egyszeri alkalommal, legkésőbb a keretbeállítást követő hónapban az ügyfél forint bankszámláján utólagosan jóváírja.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Díjmentes keretfeltöltő szolgáltatás: a Raiffeisen Ráadás Klubtag részére a Bank utólagosan jóváírja a 2010. december 8-ától Sokoldalú OKOSkártyához újonnan igénybe vett keretfeltöltő szolgáltatás felszámított első 3 havidíját az ügyfél azon számláján, amelyen a szolgáltatás díja is terhelődött.

Hitelkártya mellé köthető fedezeti védelem: a bank a klubtagoknak utólagosan jóváírja a 2010. december 8-ától az új, és meglévő aktív hitelkártyák mellé újonnan megkötött Hitelkártya Hitelfedezeti védelem első 3 havi biztosítási díját. Az utólagos jóváírásra minden naptári negyedév első hónapjában kerül sor az előző naptári negyedévben terhelt díjak vonatkozásában (a biztosítás az UNIQA Biztosító terméke).

Személyi kölcsön mellé köthető fedezeti védelem: a bank a klubban résztvevő ügyfeleinek utólagosan jóváírja a 2010. december 8-ától az új, és meglévő fedezetlen személyi kölcsön (forint vagy deviza alapú, forintban folyósított) szerződés mellé megkötött újonnan igényelt Hitelfedezeti védelem Alap vagy Emelt csomagjának első 3 havi díját. Az utólagos jóváírásra minden naptári negyedév első hónapjában kerül sor az előző naptári negyedévben terhelt díjak vonatkozásában (a biztosítás az UNIQA Biztosító terméke).

Gondoskodás biztosítás: a bank a klubban résztvevő ügyfeleinek a 2010. december 8-ától az új, és meglévő forint bankszámla vagy Távlatok program mellé igényelt Raiffeisen Gondoskodás Biztosítás bármely csomagjának első 3 havi díját átvállalja (a biztosítás az UNIQA Biztosító terméke).

Utasbiztosítás: a klubban résztvevő ügyfelek részére a bank az ügyfél bankszámláján utólagosan jóváírja a 2010. december 8-ától bármely típusú Raiffeisen bankkártyához (főkártyához) megkötött Utasbiztosítás (baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás) első éves biztosítási díját (a biztosítás az UNIQA Biztosító terméke).

Raiffesen Bizalom 12 hónapos Lekötött Betét: a klubtagok részére az akciós ajánlat a 2010. december 8-ától újonnan megadott 12 hónapos betétlekötési megbízásokra visszavonásig érvényes. A betétlekötés éves kamata/EBKM 100 ezer forint felett 6%. A nem akciós EBKM lekötési összegtől függően sávosan változik, 3,7-4,0% között.

A klubtagsághoz különböző partneri kedvezmények is kapcsolódhatnak, az aktuális partneri listáról, kedvezményekről, továbbá az igénybevétel feltételrendszeréről a www.raadasklub.hu honlapon tájékozódhatnak a klubtagok.

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 24. 23:45
Bár a több mint 20 éve működő művészeti adatbázis és hírportál csapata Facebook-posztban búcsúzott e...
Kiszámoló  |  2024. április 24. 18:32
A friss Magyar Közlönyben jelent meg a kormányrendelet, ami megváltoztatja az eddigi jótállási előír...
Holdblog  |  2024. április 24. 15:40
Minden múltból nézve egy csoda az EU-tagság és a közös piac. Ahogy Vakmajom írja: Mennyi fantasztiku...
Bankmonitor  |  2024. április 24. 11:33
Várhatóan 2024 júniusában indul az új otthonfelújítási program. A támogatásból az 1990 előtt épült c...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem