2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Némaságba burkolóznak a forró budapesti kórházak


32 fokos kánikulát mért három budapesti kórház kórtermeiben az ATV híradója. Ezeken a helyeken gyakran ágyhoz kötött páciensek fekszenek, akik csak a kereszthuzatban bízhatnak, légkondi ugyanis nincs.

Nagyon, kicsit büdös is

- válaszolta egy férfi az ATV Híradó azon kérdésére, hogy meleg van-e a kórtermekben. Az egyébként elhomályosított felvétel egy budapesti kórház udvarán készült. A televíziós stáb három fővárosi kórházat keresett fel, ahol délelőtt 11 és délután 2 között 32 fokos kórtermeket találtak. Volt olyan beteg, aki vizes törülközővel ült a nyakában, amikor a stáb ott járt. Ebben az esetben egyébként nem volt véletlen a nagy meleg. A függönynek használt lepedőt csupán egy csipesz tartotta, így egész nap sütötte a kórtermet a nap.

Egy másik budapesti kórházban tégláig bontották vissza a falakat kívülről, energetikai korszerűsítés miatt, ez pedig azt eredményezte, hogy szinte nincs szigetelése a kórtermeknek, a téglafal önmagában ugyanis csekély ellenállást tanúsít a hőség ellen. Az ATV megkereste a helyzettel kapcsolatban az összes kórházat, de azok nem válaszoltak a sajtó kérdéseire.

(via 444)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked