Autópályákon véd az újfajta balesetbiztosítás

Pénzcentrum
2011. november 27. 20:10

Az első fél évben közel hétezren szenvedtek közúti közlekedési balesetet a hazai utakon és több mint 260 fő vesztette életét e balesetekben. A magyar autópályákon bekövetkező személyi sérüléses balesetek következményeit enyhítheti az UNION Biztosító újdonsága, az e-matrica vásárláshoz kapcsolódó balesetbiztosítás.

A magyar autópályákon bekövetkező balesetekre nyújt biztosítást az EME Zrt. (Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zrt.) és az UNION Biztosító együttműködésének eredményeként megköthető csoportos balesetbiztosítás, amelynek védelmét az EME-nél e-matricát vásárlók, illetve a biztosított autójában utazók élvezhetik. A biztosítás kortól, nemtől, állampolgárságtól függetlenül érvényes, a regisztrált ügyfelek mobilon keresztüli e-matrica vásárláshoz vehetik igénybe - tájékoztatták lapunkat az együttműködő szolgáltatók.

Az új szolgáltatás az eddigi e-matrica vásárlással megegyező módon vehető igénybe, a balesetbiztosítás díja egy négy napos matrica esetén csupán 150 forintot, az éves matricánál pedig 3750 forintot tesz ki.

A biztosítás a közlekedési baleset miatt bekövetkező haláleset, maradandó egészségkárosodás, elhúzódó kórházi ápolás, csonttörés, vagy égési sérülés esetén fizet. A kockázatviselés az e-matrica és balesetbiztosítás vásárlás visszaigazolásának időpontjától kezdődik, magyar autópályán történt közlekedési balesetekre érvényes. A matricához megvásárolható balesetbiztosítás a matrica érvényességi idejével azonos időintervallumra terjed ki, a biztosítást a magyar és külföldi gépjárművezetők is megvásárolhatják. 

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 28. 22:12
Nyolcvanegy éves korában meghalt Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Magyar Művés...
Holdblog  |  2022. május 28. 07:01
Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az idős...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25