20 °C Budapest

Terhesen villantott fogsort a celeb

2011. február 27. 12:02

Tegnap (szombaton) rendezték meg a PreFog-Prevenciós Fogászati Szűrőprogram második szűrőnapját. A nagy sikerrel lezajlott rendezvényre több mint 200 résztvevő látogatott el. Az érdeklődőket teljes körű állapotfelméréssel és prevenciós tanácsokkal várták a XII. kerületi rendelőben. Rippel Vivien is tiszteletét tette a PreFog-Prevenciós Fogászati Szűrővizsgálat második szűrőnapján. A várandós anyuka számára a vizsgálat kiemelt fontossággal bírt, ugyanis egy kismamának a terhesség ideje alatt különös figyelmet kell fordítania fogai egészségére is.

A szervezők reggel 10-től fogadták az ingyenes szűrésre érkezőket, akik egy átfogó vizsgálaton vehettek részt. Azoknak, akiknek a XII. kerületi rendelő megközelítése nehézséget jelentett, a Moszkva térről induló kisbuszok könnyítették meg a helyszínre jutást.

"Egész nap folyamatosan jöttek az emberek, akik mind a szűrőnapon szerettek volna részt venni, valamint élni a program adta ingyenes töméscsere lehetőségével. Néhányan már az előkészületek folyamán, a helyszínen várták a kapunyitást, de ennek ellenére sikerült mindenkit alávetni a szűrővizsgálatnak" - nyilatkozta Dr. Nemes Katalin, a program vezetője.

A kezdeti órákban még a hőkandeláberekkel fűtött udvaron folyt az előregisztráció annak érdekében, hogy az épületben zavartalanul haladjanak a szűrővizsgálatok, miközben a várakozók teát, üdítőt, pogácsát és cukormentes aprósüteményeket falatozhattak.

Dr. Nemes Katalin munkában

Az ingyenes szűrőnapon különös gondot fordítottak arra, hogy eloszlassák a gyermekek fogászati szűréssel kapcsolatos esetleges félelmeit. A rendezvényen megjelent családok legkisebb tagjait lufihajtogató bohóc, meseszoba és számos kifestőkönyv várta.

Az eseményről átszellemülve távoztak résztvevők, ami remélhetőleg hozzájárul ahhoz, hogy ezentúl másképpen vélekedjenek a fogászati kontrollvizsgálatokról és rendszeresen eljárjanak szűrésre.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Rippel Vivien nem fél a fogorvostól: Rippel Ferenc felesége a PreFog szűrőnapján vizsgáltatta meg fogait

A Rippel házaspárról mostanában megjelenő hírek középpontjában Vivien terhessége és szülőpáros izgatott készülődése és várakozás áll. Nem is csoda, hiszen életük egyik legfontosabb és leggyönyörűbb szakasza előtt állnak, amire amennyire csak lehet, fel kell készülniük. A szokásos babaváró előkészületek mellett a kismamának különböző szűréseken is részt kell vennie, amelyek közül az egyik kiemelten fontos vizsgálat a többszöri fogászati szűrés. Erre azért van szükség, mert a terhesség ideje alatt az anyuka szervezete olyan változásokon megy keresztül, aminek hatására különböző fogászati problémák is kialakulhatnak.

Rippel Vivien fogait is megvizsgálták

"Szerencsére semmi komoly problémát nem találtak a szűrés során, ami nagyon megnyugtató hír volt a számomra. Már régóta terveztem, hogy megvizsgáltatom a fogaimat, főleg, hogy az orvosom is mondta, hogy ez mennyire fontos a kismamáknak. Véleményem szerint sokan azért nem mennek el a terhesség alatt szűrésre, mert félnek a fogorvosoktól. Nekem az a szerencsém, hogy sosem féltem sem a fogorvosoktól, sem pedig a fogászati kezelésektől" - nyilatkozta Rippel Vivien a vizsgálatról.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?