A nyári motorosokat biztosítja az Allianz

2010. május 11. 14:32

Akár határozott időtartamra is megköthető a motorkerékpároknak teljeskörű védelmét nyújtó Allianz Casco motorkerékpár-biztosítás. Ez azért költséghatékony a motortulajdonosoknak, mert a legtöbben nem használják kétkerekűjüket télen.

A motoros társadalom tagjai sokszor kényelmetlenül érezhették magukat a biztosítási piacon, hiszen a termékpaletta meglehetősen szegényes volt, és a díjak nagysága sem volt vonzó. Ebben a helyzetben lépett a piacra az Allianz az új Allianz Casco motorkerékpár-biztosítás nevű termékével.

"Teljes körű szolgáltatást kívánunk nyújtani valamennyi ügyfelünknek, hogy bármilyen helyzetbe is kerülnek, legyen az lopás, törés, vagy elemi kár bizalommal fordulhassanak az Allianz Hungáriához. Hogy a legváltozatosabb igényeket is ki tudjuk szolgálni, lehetőséget biztosítunk a megszokott határozatlan idejű, de minimum egy éves időtartamú szerződés mellett a féléves, határozott ideig tartó szerződés megkötésére is" -mondta el Horváth Andrea vezérigazgató-helyettes.

A féléves konstrukció azért előnyös a motorosoknak, mert a két keréken közlekedők jelentős része télen nem motorozik, a konstrukció révén a motorkerékpár tulajdonos nem kell, hogy biztosítással rendelkezzen és díjat fizessen arra az időszakra, amikor nem használja járművét. Az Allianz Casco motorkerékpár-biztosítás újdonsága, hogy az újabban egyre nagyobb számban feltűnő moped autókra is megköthető.

Az Allianz nagy hangsúlyt fektet a keresztkedvezményekre. Így csökkenthetik díjaik mértékét azok az ügyfelek, akik rendelkeznek, vagy egy hónapon belül kötnek bármilyen Allianz lakásbiztosítást. A biztosítás díja az Allianz Banknál vezetett lakossági folyószámláról történő díjfizetés esetén is mérsékelhető. A balesetmentesen motorozó ügyfelek további díjcsökkenést tudnak elérni abban az esetben, ha a kötelező biztosítással együtt kötik meg Allianz Casco motorkerékpár-biztosítást.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 17. 20:47
A felület alapítója Kövesdi Gábor, aki maga is közösségi finanszírozással indított korábban vállalko...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Kiszámoló  |  2022. május 17. 12:43
A múltkori Wise fiaskó után kerestem valami számlacsomagot, ahonnan olcsón/ingyen tudok utalni, a vé...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?