4 °C Budapest

Tőke- és hozamvédett életbiztosítások a Groupama Garanciától

2009. május 20. 17:32

A tőkepiacokon tapasztalt események miatt az ügyfelek körében egyre népszerűbbek a tőkevédett befektetési lehetőségek. A Groupama Garancia Biztosító az OTP Bankkal kidolgozott közös OTP GenerációDuó 3 akciója keretében olyan tőke- és hozamvédett befektetési jellegű életbiztosítási konstrukciót kínál, mely különleges hozamszámítása révén vonzó hozam lehetőségét is nyújtja.

Az új eszközalapok fogadtatása rendkívül kedvezőnek bizonyul, az értékesítési időszak első két hetében az ügyfelek ugyanis összesen több mint egymilliárd forintot helyeztek el a Generáció BEST eszközalapokban.

A 2009. május 4. és 2009. június 19. közötti akció időszakában a Groupama Garancia Biztosító Generáció Életbiztosításához két új, 5, illetve 10 éves tőke- és hozamvédett, különleges hozamszámítású eszközalapot kínál, melyek közép-, illetve hosszútávon kínálnak kedvező befektetési lehetőséget.

A Generáció BEST 5 és 10 éves tartamú eszközalapjai azoknak nyújtanak kiváló lehetőséget, akik úgy szeretnék egy kedvező hozam lehetőségét is nyújtó befektetési jellegű életbiztosításban elhelyezni pénzüket, hogy közben tőke- és hozamvédelmet is élvezzenek. A Generáció BEST minimumhozama évi nettó 2%, így a minimális lejárati szolgáltatás 5 éves tartam esetén a befizetett tőkére vetítve 110,43%, 10 éves tartam esetén 122,48% lesz.

A különleges hozamszámítás mellett 10 éves tartam esetén további előnyöket érhetnek el az ügyfelek: a hozamszorzó, a személyi jövedelemadó kedvezmény lehetősége és a kamatadómentes lejárati kifizetés teszi vonzóvá a konstrukciót. A Generáció BEST eszközlapokkal már az értékesítési időszakban is hozamot érhetnek el az ügyfelek: a Groupama Garancia Biztosító a befizetést követő második munkanaptól az értékesítési időszak végéig terjedő időre évi 9,5%-os hozamot ír jóvá minden befizetésre.

Azoknak az ügyfeleknek, akik a fenti eszközalapok valamelyikét választják, lehetőségük nyílik az OTP Banknál - az életbiztosításban elhelyezett összeg nagyságáig - kedvező kamatozású, akciós betétben elhelyezni további összeget. Az OTP Bank akciós kamata az első két hónapos periódusra új megtakarítás lekötése esetén évi 15,5% (EBKM: évi 15,50%), meglévő megtakarítás lekötése esetén pedig évi 13% (EBKM: évi 13,00%). /Nem akciós EBKM: évi 4,25-5,5%/ Az OTP GenerációDuó 3 keretében az akciós betétlekötéssel így az ügyfelek már két hónap után vonzó, fix kamatbevételhez juthatnak. Az OTP GenerációDuó 3 akcióval az ügyfelek tehát nemcsak közép- és hosszú-, hanem rövid távú befektetéseikkel is kedvező hozamot érhetnek el.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. december 8. 12:04
Mely nemzet képviselteti magát a legnagyobb létszámban a foci-világbajnokságon? Másként fogalmazva;...
MEDIA1  |  2022. december 8. 11:19
Hosszú cikkben foglalkozik azzal a 24, hogy nem csak az ellenzéki XIV. kerületi vezetés, de a szinté...
MNB Intézet  |  2022. december 8. 11:10
A FIFA által rendezett futball-világbajnokság a világ második legnépszerűbb sporteseménye, több mint...
Bankmonitor  |  2022. december 8. 08:58
Sokan panaszkodnak a magas bankszámla költségek miatt, pedig már Magyarországon is találni olyan szá...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?