Tőke- és hozamvédett életbiztosítások a Groupama Garanciától

2009. május 20. 17:32

A tőkepiacokon tapasztalt események miatt az ügyfelek körében egyre népszerűbbek a tőkevédett befektetési lehetőségek. A Groupama Garancia Biztosító az OTP Bankkal kidolgozott közös OTP GenerációDuó 3 akciója keretében olyan tőke- és hozamvédett befektetési jellegű életbiztosítási konstrukciót kínál, mely különleges hozamszámítása révén vonzó hozam lehetőségét is nyújtja.

Az új eszközalapok fogadtatása rendkívül kedvezőnek bizonyul, az értékesítési időszak első két hetében az ügyfelek ugyanis összesen több mint egymilliárd forintot helyeztek el a Generáció BEST eszközalapokban.

A 2009. május 4. és 2009. június 19. közötti akció időszakában a Groupama Garancia Biztosító Generáció Életbiztosításához két új, 5, illetve 10 éves tőke- és hozamvédett, különleges hozamszámítású eszközalapot kínál, melyek közép-, illetve hosszútávon kínálnak kedvező befektetési lehetőséget.

A Generáció BEST 5 és 10 éves tartamú eszközalapjai azoknak nyújtanak kiváló lehetőséget, akik úgy szeretnék egy kedvező hozam lehetőségét is nyújtó befektetési jellegű életbiztosításban elhelyezni pénzüket, hogy közben tőke- és hozamvédelmet is élvezzenek. A Generáció BEST minimumhozama évi nettó 2%, így a minimális lejárati szolgáltatás 5 éves tartam esetén a befizetett tőkére vetítve 110,43%, 10 éves tartam esetén 122,48% lesz.

A különleges hozamszámítás mellett 10 éves tartam esetén további előnyöket érhetnek el az ügyfelek: a hozamszorzó, a személyi jövedelemadó kedvezmény lehetősége és a kamatadómentes lejárati kifizetés teszi vonzóvá a konstrukciót. A Generáció BEST eszközlapokkal már az értékesítési időszakban is hozamot érhetnek el az ügyfelek: a Groupama Garancia Biztosító a befizetést követő második munkanaptól az értékesítési időszak végéig terjedő időre évi 9,5%-os hozamot ír jóvá minden befizetésre.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Azoknak az ügyfeleknek, akik a fenti eszközalapok valamelyikét választják, lehetőségük nyílik az OTP Banknál - az életbiztosításban elhelyezett összeg nagyságáig - kedvező kamatozású, akciós betétben elhelyezni további összeget. Az OTP Bank akciós kamata az első két hónapos periódusra új megtakarítás lekötése esetén évi 15,5% (EBKM: évi 15,50%), meglévő megtakarítás lekötése esetén pedig évi 13% (EBKM: évi 13,00%). /Nem akciós EBKM: évi 4,25-5,5%/ Az OTP GenerációDuó 3 keretében az akciós betétlekötéssel így az ügyfelek már két hónap után vonzó, fix kamatbevételhez juthatnak. Az OTP GenerációDuó 3 akcióval az ügyfelek tehát nemcsak közép- és hosszú-, hanem rövid távú befektetéseikkel is kedvező hozamot érhetnek el.

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2024. május 19. 16:52
Képbe szeretnéd hozni magad az új hét indulására? Vasárnap délutánra készültünk egy csokorra a  hét...
Buxelliott  |  2024. május 19. 16:40
A múlt héten az előrejelzésnek megfelelően megérkezett a várt esés, mely nagyságrendben már elérte a...
MEDIA1  |  2024. május 19. 10:05
A nemrégiben leállt online cégbetekintő platform mostantól új helyen érhető el, de már e-szignó is k...
Holdblog  |  2024. május 19. 09:20
Alig van európai szereplő a világ legfejlettebb startupvárosai közt, de legalább a leggyorsabban fej...
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem