19 °C Budapest

Óvja együtt otthonát és autóját! (x)

Pénzcentrum
2008. december 19. 08:40

Mindenki szeretné biztonságban tudni értékeit. Most a 2008. december 31-éig tartó akció keretében a meglévő vagy a 2009. január 1-jei kockázatviselési kezdettel kötött Allianz gépjármű-biztosítások mellé az Allianz otthonbiztosítás számos kedvezménnyel köthető meg.

Az Allianz otthonbiztosítás átfogó szolgáltatásokat nyújt mind a lakásokra, házakra, vagyontárgyakra, mind a családra vonatkozóan. Az élet-, baleset- és egészségbiztosítás a család minden tagjára korhatár nélkül kiterjed, a szolgáltatások, azok nagysága a család igényeinek és lehetőségeinek megfelelően választhatók a szerződési feltételek figyelembe vételével. A vagyontárgyak védelmét az emelt szintű alapszolgáltatások mellett extra szolgáltatások is segítik, amelyek az otthonhoz igazítva választhatók és állíthatók össze.

És most mindezt akciós áron!

Az akció ideje alatt - a 2008. november 1-jétől december 31-éig - kötött Allianz otthonbiztosítás díjából, a szokott díjkedvezmények mellett, az Allianz 15% rendkívüli partnerkedvezményt ad minden ügyfelének, aki már rendelkezik a társaságnál valamilyen gépjármű-biztosítással, vagy most köt ilyet.

A 15%-os rendkívüli partnerkedvezmény az általános 3%-os partnerkedvezményből és a 2008. december 31-éig megkötött otthonbiztosítások esetében további 12%-os akciós engedményből tevődik össze.

Az Allianz otthonbiztosítás egyéb, folyamatosan rendelkezésre álló díjkedvezményei a fenti időszakban összeadódnak a rendkívüli partnerengedménnyel. Ennek köszönhetően akár 36%-kal kedvezőbb díjon köthető meg az otthon biztosítása. Az egyéb díjkedvezmények az épület kora, a választott kiegészítő biztosítások száma alapján, valamint a negyedéves-, féléves- vagy éves díjfizetési gyakoriság választása esetén, illetve a banki díjlehívással történő díjfizetés esetén járnak. Ha az ügyfél Allianz banki folyószámláról fizeti a biztosítás díját, akkor további díjengedményt adunk.

Autója mellett bízza ránk otthonát is!

Ügyfeleink az akcióról és a szerződéskötés lehetőségéről érdeklődhetnek a 06-40-421-421-es kék számon, www.allianz.huhonlapon vagy az az ország számos pontján megtalálható Allianz-fiókokban.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. május 2. 08:54
Nem egyszerű szakma a jegybankárság, pláne most, pláne Magyarországon vélte Zsiday Viktor. A HOLD-ná...
MEDIA1  |  2024. május 2. 08:17
A hazai médiatörténelemben először fordul elő, hogy Pachmann Péter és Gundel Takács Gábor ugyanabban...
Bankmonitor  |  2024. május 1. 11:51
Napvilágot láttak az új otthonfelújítási támogatás pályázati feltételei, amelyből számos olyan részl...
Buxelliott  |  2024. április 30. 13:34
Elérte a várt célzónát az arany (link), majd a csatornatetőt, ahonnan lefordulás indult meg. Érkezik...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 2. csütörtök
Zsigmond
18. hét
Május 2.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem