16 °C Budapest

Akár több mint 20% díjfizetési kedvezmény a K&H otthonbiztosításaira

Pénzcentrum
2008. május 6. 11:19

Ahogy otthonaink, életvitelünk, szokásaink különbözőek, úgy eltérő igényeink vannak otthonbiztosításunkkal szemben is. A K&H fészek és a K&H start fészek otthonbiztosítások különbözőségeinket messzemenőkig figyelembevevő biztosítások, amelyeket a K&H Biztosító május 1. és június 30. között tartó akciójában akár több mint 20% kedvezménnyel is megköthetnek az ügyfelek. A K&H ingatlanfedezetű hitelt is igénylők hasonló kedvezményt már február óta élvezhetnek.

Akár 20%-ot meghaladó kedvezmény

A 2008. május 1-től június 30-ig tartó akcióban minden K&H fészek és K&H start fészek otthonbiztosítást kötő ügyfél 10%-os díjkedvezményt kap a szerződés teljes tartamára. További 5% kedvezményhez juthatnak azok az ügyfelek, akik a K&H Bankban vezetett lakossági bankszámlájukról beszedési megbízással fizetik a biztosítási díjat. A kedvezmények sorát növeli a 2, 6 illetve 10 %-os díjcsökkentés a díjfizetés gyakorisága szerint.

A K&H már korábban is kínált hasonló otthonbiztosítási kedvezményt. Azok az ügyfelek, akik a K&H induló költségek nélküli ingatlanfedezetű hitelét vették igénybe 10% kedvezménnyel köthették meg K&H fészek otthonbiztosításaikat.

K&H fészek és a K&H start fészek otthonbiztosítások

A K&H otthonbiztosítási termékei messzemenőkig kielégítik a biztosítottak egyedi igényeit. Számos kiegészítő biztosítással és kockázattal bővíthetik és teljes körűvé tehetik otthonbiztosításuk fedezetét. Olyan kényelmi csomagokat is választhatnak az ügyfelek, amelyek alapján például egy betörés során elveszett dokumentumok pótlásának költségeit térítik meg.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A K&H Biztosító a K&H fészek és a K&H start fészek otthonbiztosításokkal rendelkezők számára 24 órás, díjmentes segítségnyújtási szolgáltatást biztosít, így akár hétvégén vagy éjszaka is, a lehető legrövidebb időn belül szakemberek sietnek a csőtörést szenvedett vagy tönkrement zár miatt bosszankodó ügyfelek segítségére.

K&H ingatlanfedezetű hitelek

Továbbra is felvehetőek az induló banki költségek nélkül igénybe vehető K&H ingatlanfedezetű hitelek. A K&H azok számára szeretné a hitelhez jutást megkönnyíteni, akiknek a hitelfelvételnél szokásos kezdeti összegek (szerződéskötési díj, az értékbecslés, a tulajdoni lap költsége stb.) megfizetése nehézséget jelent, így az induló költségek elengedését kínálja az ingatlanfedezetű lakás- vagy személyi hitel felvételekor, mindezt különösen alacsony, akár 0,99%-os induló kamat mellett. Tavaly november óta igényelhetőek a kedvező kamatozású jen alapú ingatlanfedezetű hitelek, melyek szintén a kedvezményes ajánlat részét képezik.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 24. 08:59
A gyerekek médiafogyasztása és ezen belül a tévénézés fontos szerepet tölt be a jövő generációjának...
KonyhaKontrolling  |  2023. március 24. 07:51
Azok, akik bármilyen befektetésekről szóló, fogyasztók érdekekeit szem előtt tartó írást olvastak má...
Bankmonitor  |  2023. március 24. 07:38
A gépek, haszongépjárművek beszerzésének igazán egyszerű finanszírozási módja a lízing. Ráadásul sok...
Holdblog  |  2023. március 24. 05:31
HOLD After Hours. Duplanyugdíjas elnökünkkel megbeszélünk mindent, ami Credit Suisse. Vagy Sharon St...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?