Egy hajóban evezünk

Pénzcentrum
2008. február 15. 09:59

2008. február 14. Idén még a tavalyinál is nagyobb erőbedobással készül a vitorlás szezonra az UNIQA. A 2007-es amatőr versenysorozat sikerén felbuzdulva folytatja a rendezvény támogatását, sőt kiterjeszti szponzorációs tevékenységét a versenysportra is.

Az UNIQA Biztosító idén is célul tűzte ki jelenlétének megerősítését a balatoni régióban. Ezzel egyidejűleg folytatni kívánja a nagy sikerű UNIQA Balaton Regatta Vitorlás túraverseny-sorozat támogatását, ahol már az elmúlt évben is névadó szponzorként szerepelt. Ertl Pál, az UNIQA Biztosító igazgatósági tagja kiemelte, hogy a társaság a versenysorozat támogatásán kívül idéntől 1800 balatoni hajóhelyet biztosít, amelyet Balatoni Hajózási Zrt.-vel kötött együttműködés keretében valósít meg.

Ertl Pál hangsúlyozta, hogy nagy reményeket fűz a BROKERNET Holdinggal közösen indított BROKERNET-UNIQA Sailing Team vitorláscsapat szerepléséhez is, de a sikerre külön garanciát jelent, hogy a csapat kapitánya a kiváló hajós, Litkey Farkas lesz. A biztosítótársaság ezen kívül a BROKERNET-tel karöltve névadó szponzora a pénzügyi élet képviselőit felvonultató a Biztosítási és Bankár kupának is.

Gecser Ottó, a BROKERNET Holding Zrt. vezérigazgató-helyettese, a BROKERNET-UNIQA Sailing Team tagja elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben egyik fő partnerünkkel az UNIQA Biztosítóval együtt vághatunk neki a Balaton legnagyobb és legrangosabb vitorlás versenyeinek. Az előző évek hagyományait követve, az UNIQA-val együttműködésben névadó szponzorai leszünk a Biztosítási és Bankár Kupának. Bízom abban, hogy lelkes és motivált legénységünknek, valamint kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező kapitányunknak, Litkey Farkasnak köszönhetően a BROKERNET-UNIQA Sailing Team nagyszerű eredményeket ér majd el a 2008-as szezonban."

Dr. Horváth Gyula a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy a biztosítók komoly versenyt vívtak annak érdekében, hogy a kikötőkre vonatkozó felelősségbiztosítási szerződést megköthessék. A nyertes társaság az UNIQA lett. A biztosító jelentős többletszolgáltatásokat nyújt a hajósoknak, hiszen a felelősségbiztosítási díj kiterjed a versenyeken való részvételre is. Az elmúlt esztendőben nagy lendületet vett az amatőr nagyhajós versenysorozat, korábbi nevén az Aranysekli. Ebben az évben a sorozat további kiszélesítését szeretnénk, ugyanakkor ügyelünk arra, hogy a rendezvény megőrizze barátságos, családias jellegét. Erre garancia a partnerek szerepvállalása.

Dr. Palkó Zsolt a The Explorer Group ügyvezetője kifejtette, hogy sikerült összefogást generálniuk a Balatoni Hajózási Zrt. és az UNIQA Biztosító Zrt között. Ennek eredményeként minden előzetes várakozást felülmúlva már a 2007-es évad hét futamán több mint 650 hajó és 4000 résztvevő volt jelen. Idén a hét futamon belül már egy speciális kétnapos verseny is szerepel és újabb partnerek bevonásával fejlesztik tovább a sorozat színvonalát. Mindezt 2008-tól azzal a kezdeményezéssel is megfejelik, hogy az idei versenysorozat nevezési díjainak 10%-át az utánpótlás nevelésére fordítják.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az UNIQA Biztosító Zrt. bízik benne, hogy partnereivel együttműködésben, sokrétű szerepvállalásával hozzájárul a hazai amatőr sportélet felvirágoztatásához és a "vizes sportok" eredményességéhez.

Vállalatunk, az UNIQA Biztosító Zrt. az alapítása óta eltelt több mint 17 esztendő alatt a magyar piac hatodik legnagyobb biztosítótársaságává vált. Több mint 350 ezer vállalati és lakossági ügyféllel és az egész országra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkezünk. 2006. évi díjbevételünk meghaladta a 53,2 milliárd forintot. Biztosítónk jogelődjei révén 1990 óta van jelen Magyarországon, a kezdetekben Colonia, majd AXA, majd 2003 novemberétől UNIQA Biztosító Zrt. néven. Célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk olyan minőségben, amely mértékadó más biztosítók számára is. Vállalatunk az egyik vezető középeurópai biztosítócsoport, az UNIQA tagja. Az UNIQA mintegy 12.500 munkatárssal rendelkezik, díjbevétele 2006-ban meghaladta az 5 milliárd eurót. Fő tevékenységi területe Közép- és Kelet-Európa, ahol az évek során sok tapasztalatra tett szert.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Hold Podcast
2022. szeptember 15. 17:37
Bankmonitor  |  2022. szeptember 29. 18:14
Az MNB frissítette az elkövetkez évekre várt inflációs várakozásait. Az áremelkedés komoly hatással...
MEDIA1  |  2022. szeptember 29. 16:26
Új szintre lép a bizottság vizsgálata.
Kiszámoló  |  2022. szeptember 29. 12:11
Negatív rekord negatív rekord hátán, a 13%-ra emelt magyar alapkamat után ma a 420 forintot is átvit...
Holdblog  |  2022. szeptember 29. 05:00
Az orosz-ukrán konfliktus hetedik hónapjában már nem az a kérdés, hogy Európa recesszióba süllyed-e,...
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?