17 °C Budapest

Egy hajóban evezünk

Pénzcentrum
2008. február 15. 09:59

2008. február 14. Idén még a tavalyinál is nagyobb erőbedobással készül a vitorlás szezonra az UNIQA. A 2007-es amatőr versenysorozat sikerén felbuzdulva folytatja a rendezvény támogatását, sőt kiterjeszti szponzorációs tevékenységét a versenysportra is.

Az UNIQA Biztosító idén is célul tűzte ki jelenlétének megerősítését a balatoni régióban. Ezzel egyidejűleg folytatni kívánja a nagy sikerű UNIQA Balaton Regatta Vitorlás túraverseny-sorozat támogatását, ahol már az elmúlt évben is névadó szponzorként szerepelt. Ertl Pál, az UNIQA Biztosító igazgatósági tagja kiemelte, hogy a társaság a versenysorozat támogatásán kívül idéntől 1800 balatoni hajóhelyet biztosít, amelyet Balatoni Hajózási Zrt.-vel kötött együttműködés keretében valósít meg.

Ertl Pál hangsúlyozta, hogy nagy reményeket fűz a BROKERNET Holdinggal közösen indított BROKERNET-UNIQA Sailing Team vitorláscsapat szerepléséhez is, de a sikerre külön garanciát jelent, hogy a csapat kapitánya a kiváló hajós, Litkey Farkas lesz. A biztosítótársaság ezen kívül a BROKERNET-tel karöltve névadó szponzora a pénzügyi élet képviselőit felvonultató a Biztosítási és Bankár kupának is.

Gecser Ottó, a BROKERNET Holding Zrt. vezérigazgató-helyettese, a BROKERNET-UNIQA Sailing Team tagja elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben egyik fő partnerünkkel az UNIQA Biztosítóval együtt vághatunk neki a Balaton legnagyobb és legrangosabb vitorlás versenyeinek. Az előző évek hagyományait követve, az UNIQA-val együttműködésben névadó szponzorai leszünk a Biztosítási és Bankár Kupának. Bízom abban, hogy lelkes és motivált legénységünknek, valamint kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező kapitányunknak, Litkey Farkasnak köszönhetően a BROKERNET-UNIQA Sailing Team nagyszerű eredményeket ér majd el a 2008-as szezonban."

Dr. Horváth Gyula a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy a biztosítók komoly versenyt vívtak annak érdekében, hogy a kikötőkre vonatkozó felelősségbiztosítási szerződést megköthessék. A nyertes társaság az UNIQA lett. A biztosító jelentős többletszolgáltatásokat nyújt a hajósoknak, hiszen a felelősségbiztosítási díj kiterjed a versenyeken való részvételre is. Az elmúlt esztendőben nagy lendületet vett az amatőr nagyhajós versenysorozat, korábbi nevén az Aranysekli. Ebben az évben a sorozat további kiszélesítését szeretnénk, ugyanakkor ügyelünk arra, hogy a rendezvény megőrizze barátságos, családias jellegét. Erre garancia a partnerek szerepvállalása.

Dr. Palkó Zsolt a The Explorer Group ügyvezetője kifejtette, hogy sikerült összefogást generálniuk a Balatoni Hajózási Zrt. és az UNIQA Biztosító Zrt között. Ennek eredményeként minden előzetes várakozást felülmúlva már a 2007-es évad hét futamán több mint 650 hajó és 4000 résztvevő volt jelen. Idén a hét futamon belül már egy speciális kétnapos verseny is szerepel és újabb partnerek bevonásával fejlesztik tovább a sorozat színvonalát. Mindezt 2008-tól azzal a kezdeményezéssel is megfejelik, hogy az idei versenysorozat nevezési díjainak 10%-át az utánpótlás nevelésére fordítják.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az UNIQA Biztosító Zrt. bízik benne, hogy partnereivel együttműködésben, sokrétű szerepvállalásával hozzájárul a hazai amatőr sportélet felvirágoztatásához és a "vizes sportok" eredményességéhez.

Vállalatunk, az UNIQA Biztosító Zrt. az alapítása óta eltelt több mint 17 esztendő alatt a magyar piac hatodik legnagyobb biztosítótársaságává vált. Több mint 350 ezer vállalati és lakossági ügyféllel és az egész országra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkezünk. 2006. évi díjbevételünk meghaladta a 53,2 milliárd forintot. Biztosítónk jogelődjei révén 1990 óta van jelen Magyarországon, a kezdetekben Colonia, majd AXA, majd 2003 novemberétől UNIQA Biztosító Zrt. néven. Célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk olyan minőségben, amely mértékadó más biztosítók számára is. Vállalatunk az egyik vezető középeurópai biztosítócsoport, az UNIQA tagja. Az UNIQA mintegy 12.500 munkatárssal rendelkezik, díjbevétele 2006-ban meghaladta az 5 milliárd eurót. Fő tevékenységi területe Közép- és Kelet-Európa, ahol az évek során sok tapasztalatra tett szert.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 26. 14:32
Közvetítik Kiss Norbert kamionos versenyeit is.
ChikansPlanet  |  2024. április 26. 11:32
Az Amazonas-medence esőerdeje fontos természeti kincsünk, amely gazdag növény- és állatvilággal, kit...
Holdblog  |  2024. április 26. 08:56
HOLD After Hours. Szabó Lászlóval helyre tesszük a szövőlepkéket, a kapitalizmust, a kapitalizmus kr...
KonyhaKontrolling  |  2024. április 26. 07:45
A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai b...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm