Új ember a BROKERNET élén

Pénzcentrum
2007. október 8. 14:47

A BROKERNET Holding Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt. (BROKERNET Holding Zrt.) vezérigazgató helyettesi feladatait 2007. október 1-től Gecser Ottó látja el. E minőségében a szakember jelentős szerepet vállal a piacvezető független pénzügyi tanácsadó cégcsoport jövőbeni növekedési stratégiájának megvalósításában, valamint a kiemelkedően magas szolgáltatási minőség továbbfejlesztésében.

A BROKERNET Holding Zrt-hez történő csatlakozását megelőzően Gecser Ottó az AXA Biztosító Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató helyettesi pozícióját töltötte be. A szakember karrierjét a Marubeni Kereskedőház ügyvezető igazgatójaként kezdte, majd 1990 és 1992 között a Fuji Film Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói feladatait látta el. 1992-től 1996-ig a Fotex Rt. vezérigazgató-helyetteseként, majd 1996 és 2001 között a Magyar Telekom Nyrt. (akkor MATÁV Rt.) értékesítési, marketing és internet vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett.

Gecser Ottó a Budapesti Értéktőzsde által alapított Öngondoskodás Alapítvány kuratóriumának elnöke, ezáltal aktív szerepet vállal a hosszú távú pénzügyi gondolkodás és tervezés, valamint a pénzügyi öngondoskodás gyakorlatának hazai elterjesztésében.

A szakember emellett tagja a Menedzserek Országos Szövetsége elnökségének, valamint a T-Online Zrt. és az Magyar RTL Televízió Zrt. igazgatóságának. 2005-ig ellátta az SKF Magyarország felügyelő bizottságának elnöki posztját, 2001-ig pedig tagja volt a T-Mobile (akkor Westel Rt.) igazgatóságának.

Diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Ezt követően a Harvard Egyetemen termékfejlesztést, majd a Columbia Egyetemen vezetéselméletet és marketingstratégiát tanult. Ezek mellett nemzetközi tanulmányokat folytatott pénzügyi jelentések elemzése és értelmezése, valamint a telekommunikációs marketing szakterületén is.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16