18 °C Budapest

Új ember a BROKERNET élén

Pénzcentrum
2007. október 8. 14:47

A BROKERNET Holding Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt. (BROKERNET Holding Zrt.) vezérigazgató helyettesi feladatait 2007. október 1-től Gecser Ottó látja el. E minőségében a szakember jelentős szerepet vállal a piacvezető független pénzügyi tanácsadó cégcsoport jövőbeni növekedési stratégiájának megvalósításában, valamint a kiemelkedően magas szolgáltatási minőség továbbfejlesztésében.

A BROKERNET Holding Zrt-hez történő csatlakozását megelőzően Gecser Ottó az AXA Biztosító Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató helyettesi pozícióját töltötte be. A szakember karrierjét a Marubeni Kereskedőház ügyvezető igazgatójaként kezdte, majd 1990 és 1992 között a Fuji Film Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói feladatait látta el. 1992-től 1996-ig a Fotex Rt. vezérigazgató-helyetteseként, majd 1996 és 2001 között a Magyar Telekom Nyrt. (akkor MATÁV Rt.) értékesítési, marketing és internet vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett.

Gecser Ottó a Budapesti Értéktőzsde által alapított Öngondoskodás Alapítvány kuratóriumának elnöke, ezáltal aktív szerepet vállal a hosszú távú pénzügyi gondolkodás és tervezés, valamint a pénzügyi öngondoskodás gyakorlatának hazai elterjesztésében.

A szakember emellett tagja a Menedzserek Országos Szövetsége elnökségének, valamint a T-Online Zrt. és az Magyar RTL Televízió Zrt. igazgatóságának. 2005-ig ellátta az SKF Magyarország felügyelő bizottságának elnöki posztját, 2001-ig pedig tagja volt a T-Mobile (akkor Westel Rt.) igazgatóságának.

Diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Ezt követően a Harvard Egyetemen termékfejlesztést, majd a Columbia Egyetemen vezetéselméletet és marketingstratégiát tanult. Ezek mellett nemzetközi tanulmányokat folytatott pénzügyi jelentések elemzése és értelmezése, valamint a telekommunikációs marketing szakterületén is.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 21. 09:59
2009-ben a pénzügyi világégéskor találták ki a jegybankok (először a mindig bátrabb Fed), hogy a kam...
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
Kiszámoló  |  2022. május 20. 10:53
Van egy angol kifejezés, a hedonic treadmill, amit nagyon nehéz magyarra lefordítani. (Ha valakinek...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24