7 °C Budapest

Új ember a BROKERNET élén

Pénzcentrum
2007. október 8. 14:47

A BROKERNET Holding Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt. (BROKERNET Holding Zrt.) vezérigazgató helyettesi feladatait 2007. október 1-től Gecser Ottó látja el. E minőségében a szakember jelentős szerepet vállal a piacvezető független pénzügyi tanácsadó cégcsoport jövőbeni növekedési stratégiájának megvalósításában, valamint a kiemelkedően magas szolgáltatási minőség továbbfejlesztésében.

A BROKERNET Holding Zrt-hez történő csatlakozását megelőzően Gecser Ottó az AXA Biztosító Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató helyettesi pozícióját töltötte be. A szakember karrierjét a Marubeni Kereskedőház ügyvezető igazgatójaként kezdte, majd 1990 és 1992 között a Fuji Film Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói feladatait látta el. 1992-től 1996-ig a Fotex Rt. vezérigazgató-helyetteseként, majd 1996 és 2001 között a Magyar Telekom Nyrt. (akkor MATÁV Rt.) értékesítési, marketing és internet vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett.

Gecser Ottó a Budapesti Értéktőzsde által alapított Öngondoskodás Alapítvány kuratóriumának elnöke, ezáltal aktív szerepet vállal a hosszú távú pénzügyi gondolkodás és tervezés, valamint a pénzügyi öngondoskodás gyakorlatának hazai elterjesztésében.

A szakember emellett tagja a Menedzserek Országos Szövetsége elnökségének, valamint a T-Online Zrt. és az Magyar RTL Televízió Zrt. igazgatóságának. 2005-ig ellátta az SKF Magyarország felügyelő bizottságának elnöki posztját, 2001-ig pedig tagja volt a T-Mobile (akkor Westel Rt.) igazgatóságának.

Diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Ezt követően a Harvard Egyetemen termékfejlesztést, majd a Columbia Egyetemen vezetéselméletet és marketingstratégiát tanult. Ezek mellett nemzetközi tanulmányokat folytatott pénzügyi jelentések elemzése és értelmezése, valamint a telekommunikációs marketing szakterületén is.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 16. 17:50
Nem engedték be a 444 az újságíróját a Békemeneteket szervező kormányközeli álcivil szervezet, a CÖF...
Bankmonitor  |  2024. április 16. 12:05
Az otthonfelújítási támogatás részletszabályai még nem ismertek, egy sor fontos dolgot nem tudunk a...
Holdblog  |  2024. április 16. 06:03
A tavalyi lengyel politikai fordulat a Donald Tusk vezette koalíció kormányra kerülése az ország gaz...
MNB Intézet  |  2024. április 15. 11:07
Sokan meglepődnek azon, hogy az USA-ban nem a hard landing forgatókönyv látszik megvalósulni. Valójá...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem